Annonserte stadionkonserter denne uka:

Innbitte Spice Girls-fans er skuffet – men Adele er klar

Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Chisholm fotografert i 2012. Adele fotografert i 2012.
Nyheten om Spice Girls-gjenforeningen som skjer uten Victoria Beckham, blir ikke udelt positivt mottatt av de mest innbitte fansene, rapporterer BBC.

At ikke Posh Spice er om bord, sier superfan Holly Shorthall fra Dublin er «skuffende på to måter»:

– Både fordi Victoria bestemte seg for ikke å delta på turneen, og fordi de andre fire jentene bestemte seg for å kjøre på uten henne, sier Shorthall til BBC, og påpeker at for henne er gruppen en kvintett.

LES OGSÅ: Viktig Spice Girls-melding.

Michelle Dignan, som i dag er reiselivsjournalist i BBC, var i Spice Girls-glansdagene med i et hyllestband viet jentegruppen.

– Jeg er skuffet over at Victoria ikke er inkludert, men ikke overrasket. Hun er dem som minst av dem alle trenger karrierehjelp – kanskje er hun bekymret for at den kan bli ødelagt av om hun ble med på noe så harry, sier Dignan til BBC.

Andre ihuga Spice-fans later til å være mer begeistret: Adele, som var blant de unge fansene på 90-tallet, la ut et bilde av seg selv som jentunge på Instagram. Med masse Spice Girls-bilder klistret opp på veggen bak sengen poserer unge Adele med knyttneven i været og vidåpen munn.

– HA! Sånn føler jeg det akkurat nå! Jeg er klar, skriver Adele i teksten.

LES OGSÅ: Ti filmer om kjente musikere du MÅ se – og fem du glatt kan hoppe over.

Da den britiske superstjernen gjestet James Cordens «Carpool Karaoke»-innslag i 2016, fortalte hun om hvor viktig Spice Girls var for henne, skriver People.

– Det var girl power, fem vanlige jenter som gjorde det så bra og kom seg opp. Det ville jeg også. Det var en virkelig viktig tid i livet mitt, sa Adele.

(©NTB)