Ryosuke Kiyasu:

Internettsensasjonen kommer til Norge

Den japanske støymusikeren Ryosuke Kiyasu er klar for Blå i Oslo.
Du har garantert fått med deg den japanske performancekunstneren som regelrett angriper en skarptromme gjennom diverse viralvideoer på internett. Nå kommer han til Oslo.

Ryosuke Kiyasu gjester Blå i Oslo, som del av konseptet Klubb Vriompeis, lørdag 6. april neste år. Det bekrefter konsertscenen og utestedet i en pressemelding tirsdag formiddag.

– Kunstens kunst å provosere. Ryosuke Kiyasu har gjennom sine solokonserter/lydperformancer fått mangfoldige tusen til å reagere med avsmak, euforisk glede, raseri og latter. Og hva er vel bedre enn det? Likegyldigheten er det vi burde frykte mest av alt og det skal vanskelig gjøres å forholde seg upåvirket av en solokonsert med denne japanske trommisen. Blås mantra er å synliggjøre det usynlige og denne konserten kan du ikke la forbli usett, sier Sten Ove Toft på Blå i en kommentar til GAFFA.no.

LES OGSÅ: The Cure topper plakaten til norsk festival.

Ifølge presseskrivet fra Blå gikk Kiyasu løs på karrieren sin som trommeslager i forskjellige prosjekter i 1995. I 2003 flyttet han til Toronto for å utvide karrieren sin, det på dette tidspunktet at han begynte å spille solo skarptromme.

I tillegg startet han hardcorebandet The Endless Blockade.

 

Da Kiyasu flyttet tilbake til Japan i 2004 fikk han utvidet utvidet suksess da han startet punk/hardcorebandet Sete Star Sept og frijazzbandet Kiyasu Orchestra som begge har utgitt et hav av utgivelser og hatt verdensomspennende turnévirksomhet.

I 2012 ble han også fast trommis i Fushitsusha, bandet til legendariske Keiji Haino.

LES OGSÅ: The Prodigy svarer på kritikken.

Billettsalget til konserten på Blå er allerede i gang. Mer informasjon finner du på konsertstedets nettsider.