Rammstein til Norge

Rammstein består av Richard Z. Kruspe, Oliver «Ollie» Riedel, Christoph «Doom» Schneider, Till Lindemann, Paul H. Landers og Christian «Flake» Lorenz.
De tyske rockerne tar med seg spektakulær sceneproduksjon til Ullevål Stadion neste sommer.

For bare noen minutter siden kunne arrangørselskapet Atomic Soul annonsere at Rammstein kommer til Norge neste sommer. Konserten skal arrangeres på Ullevål Stadion søndag 18. august, og arrangørene lover «en av de største sceneproduksjonene vi noen gang har sett».

– Jeg har jobbet med konserter i Norge siden 80-tallet og kan med sikkerhet si at dette kommer til å bli en av de største sceneproduksjonene som noen gang har kommet til landet. Over 60 lastebiler med utstyr og 200 mennesker vil være i Rammstein-følget for å få på plass dette showet, uttaler produksjonsleder Terje Haakonsen i UpStage i en kommentar i forbindelse med annonseringen.

LES OGSÅ: Ace Frehley gjenforent med Kiss.

Konserten på Ullevål Stadion blir bandets første her til lands siden 2012.

Rammstein ble dannet i Berlin i 1994 og består av vokalist Till Lindemann, gitarist Richard Kruspe og Paul Landers, keyboardist Flake Lorenz, bassist Oliver Riedel og trommis Christoph Schneider. Det tyske alternative metalbandet har gitt ut seks studioalbum, to livealbum og fire videoalbum.

Låtene er nesten utelukkende på tysk, men til tross for dette har de hatt enorm suksess og solgt millioner av plater verden over.

LES OGSÅ: I ferd med å bli tidenes største musikkfilm i Storbritannia.

Fansen har ventet i nesten ti år på oppfølgingsalbumet til Liebe Ist Für Alle Da og 17. september annonserte Rammstein at deres syvende album er på vei. Kunngjøringen av det ennå ikke navngitte albumet, som forventes ute i løpet av våren 2019, har spredd seg som ild i tørt gress og stadionturnéen starter i mai.