Hevder at superstjernen ikke trekker seg tilbake fra musikken

Michael Bublé fotografert under en konsert i Danmark.
Angivelig sentrale krefter rundt Michael Bublé hevder nå at han likevel ikke skal trekke seg tilbake fra musikkbransjen, slik en rekke medier meldte i helgen som var.

I det som ble kalt «hans siste intervju» meldte Bublé at sønnens kreftsykdom hadde endret hans livsanskuelse, og at novemberalbumet Love skulle være hans siste. Nå rykker hans mangeårige talsperson Liz Rosenberg, som også har hatt Madonna og Cher blant sine klienter, ut og sier til bladet Insider, i et innlegg som nå går runden verden over:

– Michael Bublé har absolutt ingen planer om å trekke seg tilbake. Jeg var ikke til stede under intervjuet, men dette må ha blitt tatt ut av kontekst, heter det fra Rosenberg, som videre sier:

– Kanskje han har diskuterte sine ulike følelser disse siste årene; at tanken kan ha streifet ham. Men jeg kan forsikre om at med et nytt album på vei ut, TV-opptredener og en mulig turné, så trekker han seg ikke tilbake.

LES OGSÅ: Michael Bublé trekker seg tilbake.

Men heller ikke uttalelsene fra Liz Rosenberg dukker opp i noen offisielle sammenhenger. Nå raser debatten på Michael Bublés offisielle fangruppe på Facebook, kalt The Bublé Insider, om hvorfor ikke artisten selv har avkreftet eller bekreftet uttalelsene han gjorde til Daily Mail.

Gruppen, som hevder den er drevet av Bublés management, viderebringer blant annet en melding som lyder:

«Ryktene og meldingene om at Michael slutter er fullstendig feilaktige. Vi ber dere om ikke å dele noen av disse tabloidhistoriene og slette poster delt på Bublé Insider og personlige sider», og undertegnet MB Management.

LES OGSÅ: GAFFA på Red Bull Music Festival.

Det står ingenting på Michael Bublés offisielle nettsted foreløpig, ei heller i ulike sosiale medier-kanaler, som ikke er blitt oppdatert siden fredag – samme dag som intervjuet i den britiske tabloidavisen stod på trykk.

(©NTB)