Queen-filmen splitter publikum

Nå begynner den tidlige responsen på Queen-filmen «Bohemian Rhapsody» å melde seg på nett, og mange er fornøyd med Rami Malek som den ikoniske sangeren.

Filmen, som er støttet av de gjenlevende Queen-medlemmene, debuterte på en visning i San Francisco sist helg – sammen med en spørrerunde der Malek og medspillerne Gwilym Lee og Lucy Boynton deltok, melder NME.

LES OGSÅ: Sassy 009 avlyser alle konserter ut året.

IndieWire-redaktør Anne Thompson kaller filmen «en rett-på-sak biofilm med masse Queen-musikk og en sterk innsats av Rami Malek» og skriver at «den vil få blandet mottagelse. Den kan gå hjem hos publikum».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vulture-reporter Kyle Buchanan, nå klar for New York Times, roser også Malek, men mener derimot at biofilmen er «en glorifisert Wikipedia-oppføring». Access Hollywood-anmelder Scott «Wolf» Mantz er derimot vilt begeistret og skriver at dette er «en opphissende, følelsesladd cinematisk champion som vil rocke deg».

Skuespillerkollega Adam Hann-Byrd roser kollegaen på Twitter med ordene: «Stemmen, fysikaliteten … han er så bra!»

LES OGSÅ: Intervju med David Guetta.

«Bohemian Rhapsody» har premiere 2. november – også i Norge, under slagordet «Det eneste som er mer ekstraordinært enn deres musikk er deres historie».

(©NTB)