Future nervøs for å tre inn i Curtis Mayfields skygge

Den norgesaktuelle rapperen tvilte på seg selv før han tok på seg jobben med å lage filmmusikken til nyinnspillingen av blaxpoitation-klassiskeren «Super Fly».

Soul-ikonet, som gikk bort i 1999, sto bak det som regnes for å være blant de viktigste lydsporene i filmhistorien, med klassiske spor som Freddie’s Dead og Pusherman. Originalen kom ut i 1972, og denne uka traff regissøren X sin nyinnspilling amerikanske kinoer.

I nyinnspillingen er det Trevor Jackson som tar over for originalens hovedrolleinnehaver Ron O’Neal – og altså Future (til venstre i bildet) som står for musikken.

LES OGSÅ: Mesterlig avslutning på Bergenfest.

Future var involvert i 10 av de 13 låtene som er å høre på filmens soundtrack, men også Young Thug, Lil Wayne, Miguel, PARTYNEXTDOOR, H.E.R. og 21 Savage dukker opp på lydsporet.

— I begynnelsen var jeg veldig nervøs, fordi det (Mayfields «Super Fly») var fundamentet for en livsstil, for en kultur. Originalen er en klassiker i alles øyne … og det betyr så mye for meg. Selv før jeg ble født var det en klassiker, har rapperen uttalt overfor Variety.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Han la til:

— Jeg ønsket å få muligheten til å ta min musikk, beholde Future-sounden, men samtidig føle at jeg vokste og og utviklet meg på en måte som gjorde at jeg ikke mistet forbindelsen til originalen.

LES OGSÅ: Jay-Z og Beyoncé overrasker med nytt album.

Tidligere denne uka ble det klart at Future kommer til Norge neste år – sammen med Nicki Minaj. Søndag 3. mars 2019 besøker de to verdensstjernene Oslo Spektrum med sin «NickiHndrxx Tour».

Den massive turnéen skal ifølge Live Nation innom hele 50 byer i Nord-Amerika og Europa.