Skal gi ut norske postpunk-klassikere på vinyl

Christer Falck relanserer New Jelly etter konkurs – og vil crowdfunde en rekke spennende prosjekter med norske artister.

Crowdfunding-selskapet New Jelly er kjøpt opp av Bidra.no – og Christer Falck (bildet) er den eneste som blir med videre under de nye eierne. Tidligere har blant annet Turboneger-bassist Thomas Seltzer og Linni Meister hatt eierandeler i selskapet, skriver Dagbladet.

LES OGSÅ: Dansk bryggeri lanserer øl med motbydelig Roskilde-ingrediens.

Blant de 20 nye prosjektene Falck har planer om å sette i gang finner vi en vinylboks med diskografien til det norske postpunkbandet Cirkus Modern, bandet som ble frontet av Helge Gaarder fra Kjøtt og som også hadde Jørn Christensen og Ola Snortheim fra DePress i besetningen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge blogger Erik Valebrokk kommer boksen til å inneholde de tre albumene Cirkus Modern (1983), Trøst (1985) og Pans Pauker (1986), mens den fjerde vinylplaten i boksen skal inneholde et uutgitt konsertopptak.

LES OGSÅ: En stor drøm går i oppfyllelse for det unge rockebandet.

I tillegg blir de tre sporene fra EP-en Karianne (1984) inkludert som bonusmateriale.

— Perfekt til å grave i gammelt «rask»

Falck sier følgende i et intervju med Dagbladet om crowdfunding-prosjektene til New Jelly fremover:

— Crowdfunding er perfekt til å grave i gammelt «rask» som de fleste ikke er interessert i, men så finner man de som virkelig er interessert – og gir ut musikken for dem.

LES OGSÅ: Debuterer som fotograf for stort magasin.

New Jelly har i tillegg til å annonsere planene om Cirkus Modern-boksen, tenkt å gi ut en CD-boks med musikk fra Trond Granlund og en samling tidligere uutgitte låter fra Law, A-Team og B.O.L.T. Warhead.