Videopremiere: Svenske Västerbron på norgestur

2016 har vært et bra år for det svenske rockebandet Västerbron. Da den norske GAFFA-redaksjonen skulle kåre årets beste album kom deres Till Vilket Pris Som Helsten imponerende 38. plass – og våre naboer i øst kåret nylig bandet til årets svenske rock i GAFFA-Prisen.

I dag har vi premiere på Västerbrons musikkvideo til låta Är Vi Framme Snart?, den raskeste og korteste låta på albumet. Låta er ifølge bandet også en hyllest til Norge og bandets «kjære venner på den andre siden av EU-grensen».

Bandet har følgende kommentar til GAFFAs norske lesere:

— Nå var det lenge siden vi hadde spilt i Norge, og savnet blir ikke mindre av at halve Sverige maser om en norsk TV-serie og prater dårlig norsk så fort de får muligheten. I sommer er vi tilbake i Norge etter et lite skriveopphold og da vende vi blant annet tilbake til Fres. I mellomtiden byr vi på en liten video til vår minst populære låt Är Vi Framme Snart?. Spørsmålet er: «Hvor er vi på vei?

Musikkvideoen er en roadmovie som blant annet viser opptak fra bandets konserter på de norske festivalene Trollrock og Fres Festival i 2016. SKAM-referansene er også på plass!

Se den nye musikkvideoen her: