Norwegian Wood tilbake til Frognerbadet i juni

I fjor måtte Norwegian Wood, som siden 1992 har blitt arrangert i Frognerbadet i Oslo, nedskalere dramatisk og kjøre endagsfestival på Sukkerbiten med Wilco, Israel Nash og BigBang som de tre musikalske innslagene.

Et stort skritt tilbake for en festival som tidligere år har hatt navn som David Bowie, Foo Fighters, Nick Cave & The Bad Seeds og Arcade Fire på plakaten.

I dag skriver Aftenposten at festivalen vil vende tilbake til Frognerbadet i juni. Festivalen fyller 25 år i 2017 og har nå fått en ny leder; Svein Bjørge, som også driver Tons Of Rock og Steinskjerfestivalen.

— Vi skal videreføre profilen som festivalen er kjent for, nemlig et sted der folk går og ser sine ikoner. Wood har en spesiell scene, der det føles intimt som på en klubb, selv om det er plass til 9.000, sier Bjørge i en kommentar til avisen.

Datoene for festivalen i juni er ennå ikke offentliggjort. Det er heller ikke musikk-programmet, men vi regner med at det vil dukke opp nyheter på festivalens offisielle nettsider de kommende ukene og månedene.

Hvilke artister og band håper våre lesere på å få oppleve på Norwegian Wood i sommer?

Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen.