Sommersval ny låt fra den norsk-engelske duoen The Green Children

Den norsk-engelske duoen The Green Children, bestående av Marlow Bevan og Milla Sunde, har holdt det gående i ti år og gitt ut to studioalbum som har høstet gode kritikker.

De to møttes på Paul McCartneys Liverpool Institute of Performing Arts, og fikk en del oppmerksomhet da de slapp debutsingelen Hear Me Now i 2006 som en del av en kampanje for å samle inn penger og donasjoner til å bygge et sykehus i Bangladesh.

Sykehuset ble åpnet i 2008, og både The Green Children og vinneren av Nobels Fredspris to år tidligere, professor Muhammad Yunus, var til stede under åpningen.

I fjor slapp de singelen Norwegian Dream, og gjestet både God Morgen Norge og Huffington Post Live med denne. Samtidig lanserte de appen Are We Alone i samarbeid med Bill Nye The Science Guy, The Planetary Society, Yale University, Visit Norway og Amoeba Music.

Denne uka slipper The Green Children den nye låta Dreamers, en deilig elektronisk sommerperle med den norske sangerinnens vakre stemme langt fremme i lydbildet.

— Drømmer, og drømmere hva skulle vi gjort uten dem! Alle kreasjoner starter med en drøm, drømmer kan eies av alle! Derfor skriver jeg denne sangen, sier Milla Sunde til GAFFA.

Hør låta her: