GAFFA-redaksjonen anbefaler:

Disse artistene bør du få med deg på Findings

Stemningsbilde fra Findings Festival i Oslo.
Findings Festival i Oslo gir deg det beste innen norsk og internasjonal pop, hiphop, EDM og R&B. Her er fire konserter du ikke bør gå glipp av.

Findings tar for sjette år på rad over Bislett stadion, og med fenomenet Kygo tronende øverst på årets plakat, er det selvsagt duket for tropisk house-fest i hovedstaden denne helgen.

GAFFAs utsendte dro frem spåkulen og tok en titt på hvilke andre artister som er verdt å få med seg under årets utgave av Findings.

LES OGSÅ: Lil Uzi Vert avlyser Findings-opptreden.

Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side om hvilke konserter DU gleder deg til å se på Findings Festival.

R&B-dronning

Hvem: Julie Bergan
Hvor: Magenta
Når: Fredag 16. august, klokken 15:45

Hvorfor: Julie Bergan er etter hvert et navn de fleste i Norge har fått med seg. Og med god grunn. Bergans kompromissløse R&B-komposisjoner har med tiden gitt henne et rykte som ikke er til å kødde med. Bergan, som i fjor debuterte i albumformat, er kjent for sin tilbakelente stil og eksplosive refreng. Hennes vinnende blanding av knallharde tekster og lekne rytmer skaper dansbare hits med en attityde som matcher.

Med låter som All Hours, Arigato og STFU er hun også en sikker vinner live, med høyt allsangpotensiale.

Anbefalt av Aurora Henni Krogh

Melankolsk og dansbar pop

Hvem: Jess Glynne
Hvor: Cyan
Når: Lørdag 17. august, klokken 18:05

Hvorfor: Jess Glynne er dama med rå stemmekraft. Etter å ha signert med Atlantic Records i 2014 ble den engelske sangeren et kjent navn over hele verden med Rather Be som hun gjorde med Clean Bandit og My Love med Route 94. Hennes første album I Cry When I Laugh, klatret til topps i Storbritannia. I tillegg har hennes låter på Spotify blitt streamet hele 2,5 milliarder ganger.

I musikklandskapet som veksler mellom pop, soul, R&B, og house, har hun et helt unikt uttrykk og er en av artistene du virkelig burde få med deg på årets Findings.

Anbefalt av Biancha Ljungqvist

Norsk hitmaskin

Hvem: Arif
Hvor: Cyan
Når: Fredag 16. august, klokken 18:15

Hvorfor: Siden hans Urørt-triumfen i 2013 har Arif vært en å følge med på. Og det er heller ikke uten runn at halve Norge har gått å nynnet med til sommerhitten Hvem Er Hun. Den kritikerroste rapperen serverer hiphop med en twist, og etter flere runder rundt om i landet har live-showene til Arif, så vel som artisten selv, fått et ganske hett rykte på seg. Scenetekke, positivitet og endeløs energi er noen av punktene som skal med når en beskriver en Arif-konsert, og med en liten dose humor er publikum med sikkerhet sjarmert.

Med låter som Flammer, Alene og Flexnes er det duket for show når mannen selv inntar Bislett stadion.

Anbefalt av Aurora Henni Krogh

Trenger ingen introduksjon

Hvem: Tyga
Hvor: Magenta
Når: Lørdag 17. august, klokken 19:05

Hvorfor: Det er ikke fritt for at mange først hørte om Tyga etter hans beryktede forhold til Kylie Jenner. Men det viste seg heldigvis at det var langt mer til fyren enn en ultrakjent ekskjæreste. Rapperen, som breialt nok kalte debutalbumet sitt for No Introduction, trenger kanskje heller ingen videre introduksjon i dag. Etter flere heite samarbeid med verdensstjerner som blant annet Drake, Kanye West, Pharrell, og Justin Bieber, for å nevne noen, er det kanskje ikke så rart at rapperens karriere synes å aldri slutte å stige.

Med hits som Taste, Girls Have Fun og Goddamn er Tyga klar for Findings, uten videre introduksjon.

Anbefalt av Aurora Henni Krogh

LES OGSÅ: Ny helt klar for «The Walking Dead»-universet.

Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side om hvilke konserter DU gleder deg til å se på Findings Festival.