SALT art & music:

En oase i sentrum av Oslo – med massivt sommerprogram

Sponset innhold
En oase i Oslo sentrum: SALT art & music.
I sommer skjer det noe på SALT hele tiden. Området med den fantastiske beliggenheten har fått ny utescene på plass med alt fra humor, konserter, dans og mye mer.

SALT byr på eklektisk stemning med en eim av nordnorske fiskevær og kunstnerbydeler i Berlin, like ved Oslofjorden.

Gjennom hele sommeren fylles SALT med musikk, film, litteratur, humor og kunst – og mennesker – til det som bare kan beskrives som hovedstadens hyppigste festival.

LES OGSÅ: Slik blir Oslos nye store kulturarena.

Området har kapasitet på opptil 3.000 personer når det er aktivitet i alle hus, og oppleves i aller høyeste grad som et levende kultursentrum. Gjennom sommeren er SALT åpent fra klokken 11:00 hver eneste dag.

Mye på plakaten

Spesielt helgene er travle på SALT. Blant annet kan det spennende konseptet Nattelys fredag 12. juli trekkes frem.

Nattelys er en klubb drevet av musikere som improviserer dansbar musikk utover nattetimene. Det loves lange strekk med suggerende rytmer som gradvis forandrer seg inn i nye landskap, og publikum får oppleve den kreative prosessen på nært hold, samtidig som dansegulvet koker.

Andre høydepunkter på det velfylte programmet i sommer inkluderer konserten til Tommy Tokyo fredag 26. juli, Sex Judas lørdag 3. august, utekonserten med Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson søndag 4. august, Oslo Kortfilmfestival, og ikke minst den etterlengtede opptredenen til Kråkesølv torsdag 22. august.

Sistnevnte skal fremføre debutalbumet Trådnøsting i sin helhet på SALT for å markere de ti årene som har gått siden utgivelsen. Albumet ble i sin tid hyllet av både «Lydverket» på NRK og Dagbladet.

LES OGSÅ: Kråkesølv fremfører hyllet debutalbum i sin helhet.

Fullstendig oversikt over programmet på SALT finner du her.

Foto:Endre Lohne | SALT
SALT under en konsert med Melissa Horn i 2018.