Lanserer unik ny musikkplattform på Stavernfestivalen

Sponset innhold
RQST MUSIC beskrives som en sosial interaktiv musikkplattform. Festivalgjengerne på Stavernfestivalen får en sniktitt på konseptet ved GAFFA-vogna.
– Vi har sett på de suksessfulle aspektene ved den gamle jukeboxen, fått inspirasjon fra sosiale medier, og har som mål å lage den største og beste sosiale interaktive musikkplattformen noensinne, forteller Requestify-grunnlegger Christoffer Bølla Riseng.

I dag starter Stavernfestivalen med stjerner som Travis Scott, Swedish House Mafia, Bastille og G-Eazy på toppen av plakaten. Den populære festivalen blir også åsted for en helt spesiell lansering.

Det norske selskapet Requestify skal nemlig gi festivalgjengerne en sniktitt på konseptet RQST MUSIC.

HER KAN DU LASTE NED RQST MUSIC TIL iOS.

RQST MUSIC, som er en gratis app på iOS og Android, beskrives som en sosial interaktiv musikkplattform. Der de store strømmetjenestene, som Spotify, Apple Music og Youtube, har fokus på den individuelle opplevelsen ved lytting har RQST MUSIC fullstendig fokus på musikk i sosiale sammenhenger.

Alle skal med

Med RQST MUSIC skal alle få mulighet til å koble seg på, se hvilke låter som spilles, legge til egen musikk i den sosiale spillelisten og stemme på låtene de ønsker å høre.

– Vi ønsker å gi alle mulighet til å påvirke og gi sin stemme på sanger de ønsker å høre hvor enn de går. Om det er på vors, julebord eller ute på byen. Arrangementsverten kan enkelt opprette en sosial spilleliste, og ved hjelp av geolokasjon kan gjester se spillelisten og koble seg på. Musikk er i dag en kostnad for utesteder, de betaler for DJ og musikkrettigheter, ved hjelp av RQST MUSIC vil utestedet og DJen kunne tjene penger på musikken de spiller, ved å la publikum få mulighet til å requeste og stemme på sanger de ønsker å høre, forteller Bølla Riseng.

Han legger til:

– Musikk har alltid vært og kommer alltid til å være sosialt; vi har sett på de suksessfulle aspektene ved den gamle jukeboxen, fått inspirasjon fra sosiale medier, og har som mål å lage den største og beste sosiale interaktive musikkplattformen noensinne.

«SingStar»-produsent med på laget

RQST MUSIC har en myk lansering på Stavernfestivalen denne uken, i samarbeid med GAFFA-vogna, som også vil være på plass på festivalområdet alle dagene. Den offisielle lanseringen blir i august, da det skal legges til en rekke nye funksjoner til plattformens mobilapplikasjon.

Selskapets første investor og rådgiver har fortid som produsent på «SingStar» – verdens største karaokespill fra Sony som gikk som en farsott verden over på 00-tallet.

MER INFORMASJON OM RQST MUSIC FINNER DU HER.

Det blir spennende å se om RQST MUSIC kan bli en like stor suksess.

Foto:RQST MUSIC
Med RQST MUSIC skal alle få mulighet til å koble seg på, se hvilke låter som spilles, legge til egen musikk i den sosiale spillelisten og stemme på låtene de ønsker å høre.