Singelslipp fra Hanne Leland:

– Jeg har vært der selv et par ganger, og ønsket å sette ord på hvordan jeg opplever det

Den norske artisten Hanne Leland.
I dag er Hanne Leland ute med singelen Weak For You. Låta beskrives som en «varm, sommerlig poplåt skrevet om den type forelskelse som gir deg sommerfugler i magen, og som får deg til å føle deg svak i knærne».

Norske Hanne Leland har flere millioner avspillinger på Spotify med låter som You Don’t Own Me, Stay og Underdogs. Tidligere i år turnerte hun i England sammen med Gavin James.

Hun har også turnert med All Saints, og fått omtale i Clash, The Line of Best Fit og Music Week.

Nå har Leland et travelt år foran seg. På sensommeren slipper hun en EP, og hun har også flere singler skal ut i løpet av 2019.

LES OGSÅ: Mest flørtevennlige festival i Norge.

Artisten har samarbeidet med produsenter som Jim Eliot, Red Triangle, Hight og Brian West, som ellers har jobbet med store navn som Ellie Goulding, Nina Nesbitt, Charlie Puth, Lily Allen, Tom Walker, Sia og Nelly Furtado.

I dag er hun ute med singelen Weak For You.

Låta er produsert av Lily Allen- og Tom Walker-produsenten Hight.

I et presseskriv beskrives den som en «varm, sommerlig poplåt skrevet om den type forelskelse som gir deg sommerfugler i magen, og som får deg til å føle deg svak i knærne».

– Jeg ønsket å beskrive følelsen man ofte har helt i starten av et forhold. Når du innser at du er i ferd med å falle for denne personen, og du føler deg super-usikker og sårbar, men samtidig skikkelig gira og høy på livet. Jeg har vært der selv et par ganger, og ønsket å sette ord på hvordan jeg opplever det, sier Leland selv om låta.

LES OGSÅ: Sløtface er tilbake.

Weak For You slippes gjennom plateselskapet Siwu Music, og er tilgjengelig på alle strømmestjenester i dag.

Foto:Roar Skutbergsveen
Hanne Leland ønsket å beskrive følelsen man ofte har helt i starten av et forhold på sin nye låt «Weak For You».