Festivalsommeren begynner allerede til helgen!

Sponset innhold
Bodø-bandet Virkelig er ett av mange innslag du får se på HM Loves Music lørdag 1. juni.
Lørdag 1. juni arrangeres den syvende utgaven av H&M Loves Music. Som de siste årene er Vulkan Arena stedet, og i år byr H&M på sitt beste program noen gang!

Endelig er festivalsommeren her! Allerede om en drøy uke, lørdag 1. juni går startskuddet, og det er på Vulkan Arena i Oslo det skjer! Gratisfestivalen H&M Loves Music kan friste med store artister som Arif, Ruben og Sløtface i tillegg til nye fremadstormende navn.

Det hele sparkes i gang med Great News. Trioen fra Bergen har allerede etablert seg som ett av landets beste live-band. Etter debut-albumet i fjor har de allerede rukket å spille på store festivaler i inn- og utland, og album nummer to er ikke langt unna. Kanskje vil vi få servert noen smakebiter allerede på lørdag!

Nytt materiale blir det også fra Arif. Han har lovet premiere på flere nye låter, og sammen med hit-rekken fra de tidligere albumene blir dette garantert en konsert som er verdt å få med seg.

Se hele programmet og meld deg på HER!

God miks av nye og etablerte artister

H&M Loves Music har et meget sterkt og variert program. Du finner pop, rock, indie, soul og rap for å nevne noe. Det er etablerte og kjente artister, og det er nye spennende navn du garantert vil høre mer fra både i årene som kommer, men også allerede denne sommeren.

– Vi har fulgt vinneroppskriften fra tidligere år med å booke en kombinasjon av nye og etablerte artister, sier Vibeke Holann i H&M Norge.

– Det som er veldig gøy er at ved siden av den urbane scenen, som er godt representert med Arif og Emir, ser vi mer pop og rock-band på scenen enn tidligere år med Sløtface, Great News og Virkelig (bildet). Nye sterke kvinnelige artister preger også årets program. Se opp for Emma Steinbakken, Amanda Tenfjord, Iris, Lauren, Royane og SKAAR! Vi er også veldig stolte av å få med oss Ruben som det siste året har sust inn i den norske musikkverden med sine fengende låter.

Veldig mange av artistene på programmet vil dukke opp på andre festivaler utover sommeren. Felles for alle sammen er at de blir å se først på H&M Loves Music på Vulkan Arena lørdag 1. juni. For SKAAR og Rubens del blir det også første store konsert i Oslo!

Det vil også være mye annet som skjer på Vulkan og i området rundt denne dagen. H&M stiller selvsagt med pop-up store og beauty-lounge. Her får du tips til sommerens festival-mote og muligheten til å oppgradere både antrekk og stil. I tillegg er det selvsagt mulig å spise mat i verdensklasse fra Mathallen.

Heldagsfestivalen er som alltid gratis. Skal du på kveldsarrangementet er det viktig å huske å melde seg på for å komme inn. Det gjør du enkelt på festivalens hjemmeside ved å trykke HER.

Programmet til H&M Loves Music

Vulkan Arena – UTE

14:00 – DJ Zineb
14:30 – Great News
15:10 – SKAAR
15:45 – iris
16:20 – Peder Elias
16:50 – Amanda Tenfjord
17:30 – Virkelig
18:20 – Sløtface

Vulkan Arena – INNE

20:00 – DJ Beatriixx
21:00 – EMIR
21:50 – Emma Steinbakken
22:30 – Viljar Broks
22:50 – Lauren
23:00 – EHI
23:10 – Royane
23:20 – Ousu Leigh
23:50 – Ruben
00:25 – Arif