H&M inviterer til ny fest på Vulkan Arena i Oslo

Sponset innhold
Topp stemning på Vulkan Arena under H&M Loves Music i fjor. I år gjentas suksessen.
Lørdag 1. juni arrangeres den syvende utgaven av H&M Loves Music. Som de siste årene er Vulkan Arena stedet, og i år byr H&M på sitt beste program noen gang!

Fra å være mindre arrangement i utvalgte H&M-butikker i Oslo har H&M Loves Music utviklet seg til å bli det store startskuddet for festivalsommeren i Norge. Årets festival fortsetter utviklingen, og byr på noen virkelige godbiter i programmet.

Heldagsfestivalen er som alltid gratis. Skal du på kveldsarrangementet er det viktig å huske å melde seg på for å komme inn. Det gjør du enkelt på festivalens hjemmeside ved å trykke HER.

Oslo-debut og premiere på nye låter

Blant headlinerne finner vi Arif, som har hatt en eventyrlig karriere de siste årene. Fra seieren i Urørt-finalen i 2013 har det gått slag i slag med Spellemann-pris i 2015 og flere kritikerroste utgivelser. Du kan forvente et sett proppfullt av hits, som i tillegg vil inneholde premiere på helt nytt materiale!

Verdt å få med seg er også Ruben og SKAAR som begge spiller sine første store liveshow i Oslo! Ruben har over 60 millioner streams på Spotify og var nominert til Spellemann for både «Årets nykommer» og «Årets låt» tidligere i år. SKAAR har i løpet av sin korte artistkarriere rukket å etablere seg som et ettertraktet navn både i Norge og internasjonalt. Sommeren er fullbooket med festivaler, men aller først kommer hun til H&M Loves Music på Vulkan Arena lørdag 1. juni!

Mye mer enn bare musikk

Vibeke Holann fra H&M Norge gleder seg til å sette i gang festivalsommeren med en tettpakket dag på Vulkan Arena. Som tidligere år er det mye mer enn bare musikken du kan glede deg til denne dagen.

– Det ser ut som publikum elsker kombinasjonen av gratis konserter med både nye og etablerte artister, stemningen rundt festivalen og selve festivalområdet på Vulkan. Vi i H&M vil også ha en pop-up store på festivalområdet med egen beauty-lounge hvor man kan få fikset festival make-up, lakk-bar og hår-styling. Her vil du også få gode tips til festival-looken for resten av sesongen.

I tillegg oppfordrer hun publikum til å besøke Mathallen mellom konsertene. En av verdens beste mathaller vil sørge for påfyllet du trenger for å nyte hele programmet med både kjente og etablerte artister som Sløtface og Emir i tillegg til spennende og fremadstormende navn som Peder Elias, Lauren, Ouso Leigh, EIH og Viljar Broks.

Se hele programmet og meld deg på HER!

Foto:H&M Loves Music | Promo
Plakat for årets utgave av H&M Loves Music.