Eksklusiv snikpremiere:

– En evigvarende lykkerus man vil oppleve igjen og igjen

Lindsjørn er klar med den første singelen fra sitt kommende debutalbum.
Lindsjørn er et navn man bør merke seg først som sist. Under fjorårets utgave av Sørveiv ble GAFFAs utsendte sjarmert i senk av hennes smekre neo-soul og r&b. I neste uke er hun klar med den første singelen fra sitt kommende debutalbum.

Ingvild Lindsjørn er etter eget utsagn oppvokst med Outkast som soundtrack i bilen, Beyoncé foran speilet og utallige timer med dansing. Selv om 22-åringen fra Hønefoss er et relativt ferskt navn på den norske scenen har nok flere fått øynene opp for henne etter at hun ble anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen i fjor.

Hun fikk hele syv ukers spilletid på radio etter dette. Senere på året slapp hun debutsingelen Born Done.

LES OGSÅ: Legendarisk klubbscene trues med nedleggelse.

I løpet av 2019 venter det flere singelslipp opp mot det som blir hennes første fullengder, planlagt utgitt til høsten. Den første singelen fra debutalbumet heter Everlasting Bliss, og slippes fredag 31. mai.

GAFFA.no sine lesere kan dog få en sniklytt allerede i dag.

Til alle livsnytere

Ifølge Lindsjørn handler låta om «en evigvarende lykkerus man vil oppleve igjen og igjen»:

– Når man er i lykken vil man at den skal vare for alltid, og når man ikke er i lykken ønsker man seg tilbake til da alt var så fint at verden stopper litt opp. Det kan være lykken og gleden over de små tingene som morgenkaffen, gå barbeint på stranden, den første utepilsen, åpne vinduet og slippe inn sola, se på gamle bilder, danse med hele seg, le så det gjør vondt, klatre i trær, eller klemme hardt og lenge.

Everlasting Bliss er for alle lykkelige, alle som elsker å danse, alle livsnytere, alle som tar vare på lykke, og alle som vil tilbake til lykken, legger hun til.

Smittende neo-soul, gospel og synthpop

Da Lindsjørn opptrådte på showcasefestivalen Sørveiv i Kristiansand i fjor høst var konserten en av de første GAFFAs utsendte skribent Peder Ebbesen fikk med seg under festivalen.

I sin oppsummering av den første dagen på Sørveiv skrev han følgende om Lindsjørns konsert:

– Vokalisten Ingvild Lindsjørn gjør en slags neo-soul og gospel-aktig musikk. Kall det hva du vil, Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye. Hønefossingen og band leverer smittende neo-soul, gospel og synthpop som jeg håper jeg ser på en festivalscene til sommeren.

LES OGSÅ: Arrangørene bak «nye» Hove svarer på anklager.

Singelen Everlasting Bliss er ute på alle strømmetjenester fredag 31. mai.

Foto:Simen Løvgren
Bak artistnavnet Lindsjørn finner vi Ingvild Lindsjørn fra Hønefoss.