Tape Trash slipper sin første singel:

– En hårfin balansegang mellom ekstase og panikkangst

Tape Trash består av Anders Magnor Killerud og Kristofer Mathias Staxrud.
Midt i påsketiden debuterer duoen Tape Trash med singelen Perfect Spring. De to musikerne har dog forlengst satt sine spor i norsk musikkliv.

Anders Magnor Killerud og Kristofer Mathias Staxrud har nemlig lang fartstid med Team Me, Ludvig Moon og Hilma Nikolaisen.

Med Tape Trash har de etter eget utsagn hatt et ønske om å gå tilbake til røttene sine. Tilbake til følelsen de hadde første gang de plukket opp instrumentene sine.

Lenge før «perfeksjonisme og overtenking knuste den opprinnelige gleden ved å spille musikk».

LES OGSÅ: Flyttet konsert – ville ikke gå glipp av Neil Young.

I dag er debutsingelen Perfect Spring ute. En passende tittel og låt med tanke på det fine påskeværet som herjer østlandet for tiden.

Perfect Spring handler om å komme ut av vinteren med alt for lite serotonin og d-vitaminer for så å få sjokk av våren og alle livets muligheter. En hårfin balansegang mellom ekstase og panikkangst. Den handler om å gi seg hen til galskapen som ligger latent i ens eget indre, sier Anders Magnor Killerud i Tape Trash til GAFFA.no.

Med Tape Trash er det ingen regler og ingen forventninger. Det er det bandet selv kaller en «frisone».

Derfor kommer også inspirasjonen fra all musikken de to musikerne har hørt på og vært glad i opp igjennom livet – sammen med klassisk indierock fra 90- og 00-tallet, så klart.

LES OGSÅ: Strømlinjeformet debut.

Perfect Spring er ute på Furuberget i dag.

Foto:Promo
Både Anders Magnor Killerud og Kristofer Mathias Staxrud er medlemmer av Ludvig Moon.