Lekende Lett tilbake med ny singel:

– Av og til må man endre seg, men det må være fordi man selv vil

Lekende Lett har de siste par årene jobbet seg frem fra fra undergrunnen i Bergen.
Bergensduoen er i rute med årets første låtutgivelse, Gale. Den ferske singelen beskrives som en relaterbar r&b-låt med dub-elementer. Hør den her!

Lekende Lett (bildet) har lenge vært på radaren vår her på GAFFA-kontoret. Før fjorårets by:Larm møtte vi duoen til intervju i Bergen hvor Synne Bønes og Kristian Stockhaus blant annet fortalte om sitt første møte og veien videre med spillejobber på Vill Vill Vest i hjembyen og oppvarmingsjobber for Kjartan Lauritzen og Princess Nokia.

Konserten på DOGA under by:Larm 2018 i Oslo ble belønnet med fem stjerner av GAFFA-anmelder Peder Ebbesen.

LES OGSÅ: Pink Floyd-legende hylles etter dette stuntet.

I dag er Lekende Lett endelig tilbake med ny musikk etter at det har vært stille fra den kanten en stund. I en pressemelding beskrives singelen Gale som «en relaterbar r&b-låt med dub-elementer, levert med behagelig syngerap».

Overfor GAFFA utdyper duoen:

– Lekende Lett-repertoaret manglet en låt som Gale. Den er en god balanse mellom ballade og klubb, melankolsk og feelgood. Med Gale kan du lett bli frustrert over deg selv eller alle andre, men med et optimistisk syn.

Lekende Lett jobber for tiden i studio, og duoen avslører overfor GAFFA at de allerede er kommet godt i gang med det som skal bli den neste singelutgivelsen. Det er likevel (lekende) lett å høre at Gale skiller seg temmelig markant fra duoens tidligere utgivelser, som Nike (2017), Bli Hos Meg (2017) og Søndag (2018).

– Av og til må man endre seg, men det må være fordi man selv vil.

LES OGSÅ: Nolan avslører nye filmplaner.

Singelen er ute på alle strømmetjenester i dag – via Vibbefanger.

Foto:Aurora Kløvvik
Lekende Lett på scenen under by:Larm 2018.