Artisten bak «2018s beste sommerlåt» til Norge for første gang

Sponset innhold
Det britiske stjerneskuddet Ella Mai fotografert i New York høsten 2018.
Har du gått og nynnet på de herlige singlene Boo'd Up og Trip det siste året? Senere denne måneden skal r&b-artisten Ella Mai endelig gjøre sin første konsert her til lands.

Britiske Ella Mai (bildet) gjorde seg for alvor bemerket i 2018. Singelen Boo’d Up, som av Dagbladet ble kalt «årets beste sommerlåt», og oppfølgeren Trip toppet r&b-listene i USA. Det selvtitulerte debutalbumet, som ble sluppet i oktober, klatret helt opp til en imponerende femteplass på Billboard-listene.

I november tok Mai med seg tre priser hjem under prestisjefulle Soul Train Music Awards, og de siste månedene har hun nærmest på rekke og rad blitt nominert til MTV VMA’s, American Music Awards og til BBCs toneangivende «Sound of 2019»-kåring.

HER KAN DU KJØPE BILLETTER TIL KONSERTEN.

Så sent som i forrige uke ble det klart at hun også er nominert til årets Brit Awards i kategorien årets gjennombrudd.

«En kommende superstjerne»

Torsdag 24. januar er stjerneskuddet endelig klar for å gjøre sin første konsert i Norge, på Rockefeller i Oslo. Og fansen har tydeligvis mye å glede seg til. Den britiske avisen Telegraph var til stede da 24-åringen inntok London-scenen Sheperd’s Bush Empire i forrige uke og tildelte konserten fire av fem stjerner.

Neil McCormick, avisens utsendte anmelder, kalte Mai en «kommende superstjerne», og mente at hun så langt har gått litt under radaren på de britiske øyene til tross for at hun har opparbeidet en høy stjerne i statene.

Selv om artisten, som har familierøtter i Irland og Jamaica, muligens har gått litt under radaren på denne siden av atlanteren, inkludert her til lands, er det ingen grunn til det. Debutalbumet inneholder definitivt mer gull enn de to suksessfulle singlene og hvem vet: Kanskje blir konserten på Rockefeller denne måneden siste mulighet til å oppleve henne på en intim klubbscene før ferden går mot de største festivalscenene eller en egen konsert i Telenor Arena.

Våger du virkelig å gå glipp av denne konserten?

Kjendisfans

Det er ikke bare lytterne i USA som har fått ørene opp for Ella Mai. På debutalbumet hadde hun blant annet med seg profilerte amerikanske gjesteartister som John Legend, H.E.R. og Chris Brown på låtene Everything, Gut Feelings og Whatchamacallit. DJ Mustard, som signerte henne til plateselskapet sitt 10 Summers Records allerede i 2016, gikk i et intervju med Billboard i fjor sommer ut og hyllet Mai:

– Jeg refererer kun til henne som «the GOAT» (the Greatest of All Time, journ.anm) fordi folk stadig har til gode å se hva hun kan gjøre og hvor talentfull hun er, uttalte han blant annet.

KJØP BILLETTER TIL KONSERTEN HER.

– Ella Mai er et av de heteste navnene i verden akkurat nå og dette er sannsynligvis siste sjansen til å se henne på en intim scene. Neste gang vil hun spille i Spektrum eller på en enda større arena, sier Mark Vaughan hos arrangørene Atomic Soul.

Torsdag 24. januar får du muligheten til å finne ut hva alle snakker om. Da er det nemlig obligatorisk oppmøte på Rockefeller for alle r&b-fans i hovedstaden!