No. 4-Emilie om suksessen:

– Folk har fått oppdage oss selv

No. 4 er en poptrio fra Oslo bestående av Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek.
Popgruppen No. 4 har gått fra å være yndlingsbandet til deLillos til å være veldig manges yndlingsband. Det har vokalist Emilie Christensen denne forklaringen på.

– Jeg vil tro at det at vi har jobbet oss sakte, men sikkert oppover har hatt mye å si. At mange folk har fått lov til å oppdage oss selv, og ikke blitt fortalt at «nå er det disse som gjelder». I tillegg er vi kanskje enda sikrere på vårt uttrykk og hvem vi vil være nå, enn for et par år siden, sier Christensen til NTB.

Christensen utgjør sammen med Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek poptrioen som slapp debutalbumet Henda i været i januar 2016, og fulgte opp med Hva nå? året etter.

LES OGSÅ: Dylan besøker flere norske byer.

Totalt har det gitt No. 4 hele tre nominasjoner til Spellemann, samt Prøysenprisen. Jentetrioen har headlinet på Øya, gjort to fullsatte konserter på Sentrum Scene, og spilt en ukelang konsertserie – for utsolgte hus – på Parkteatret i Oslo.

Tidligere denne uken kom så nyheten om at No. 4 skal spille i Operaen 19. januar. Det blir deres siste før de går i studio for å spille inn tredjeplaten – og litt av en overgang fra å spille på rockescener med stående publikum.

– Det å spille i Operaen blir jo en helt ny opplevelse for oss, sa låtskriver, instrumentalist og sanger Ingeborg Marie Mohn da nyheten ble kjent.

LES OGSÅ: Roskilde donerer penger til norsk klubbkonsept.

Nå skal No. 4 følge opp egen suksess i studio.

– Vi skal jobbe med en veldig dyktig produsent, så forhåpentligvis blir det en fin miks av nye impulser og det man forventer. Vi skal selvfølgelig gjøre så godt vi kan, sier Emilie Christensen til NTB.

(©NTB)