JBL Fest byr på storheter

Sponset innhold
Ellie Goulding
I oktober arrangeres det prestisjefylte musikkarrangementet JBL Fest.

Alle som verdsetter gode lydsystemer vet at amerikanske JBL er et fortrolig navn når det kommer til auditive opplevelser av høy kvalitet. Foretaket er muligens mest kjent for sine høretelefoner og bluetooth-høyttalere, men de tilbyr i tillegg til disse produktene lydopplevelser i priskategorier for enhver smak.

JBL retter seg mot det profesjonelle markedet innen prestisjefylte eventer og har blant annet stått for lyd på verdenskjente idrettsarrangementer som Super Bowl, fotball-VM og amerikanske Grammy Awards.

Prestisjefylt musikkarrangement

Prestisjefylt er også mellomnavnet i forbindelse med det kommende arrangementet JBL Fest.

Musikkarrangementet går av stabelen mellom 17. og 19. oktober og arrangeres for andre året på rad – også denne gang i Las Vegas.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Arrangementet vil dekkes av GAFFA Sverige og GAFFA Danmark, som vil være på plass over tre dager for å dokumentere alt det spennende som skjer i realtime.

Sterke navn på plakaten

Ellie Goulding, Tinie Tempah, Priyanaka Chopra, Pitbull og DJ Tigerlilly er noen av artistene som blir å se på scenen disse dagene.

GAFFA vil være til stede under lanseringsfesten for samarbeidet mellom JBL og The Recording Academy – organisasjonen bak Grammy Awards.

LES MER OM JBL FEST HER.

Festens vert og hedersgjest vil være den legendariske musikkprodusenten og låtskriveren Quincy Jones i egen person.

Jones har selv vunnet 27 Grammy-priser og har vært nominert hele 79 ganger.

Hold utkikk etter Jones og oppdateringer fra arrangementet på GAFFA Sveriges instagram her!