De har skapt en egen nisje

I kveld står Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion på scenen på Rockefeller sammen med resten av Da Playboy Foundation. Vi har varmet opp til dette på GAFFA-taket.

— Det er oppbrukt. Det har alle gjort før, sier han.

Mannen bak det vi nesten må få lov til å kalle en moderne klassiker, låten Baris, ga like gjerne ut en trilogi da han skulle debutere med soloalbum.

LES OGSÅ: Gjenskaper ikonisk konsertopptreden i ny film.

Du kjenner ham nok som Oral Bees høyre hånd: Mr. Pimp-Lotion, rapperen og produsenten som har vært hypeman og makker til Nesodden-«gangster»-rapperen i årevis. De to har jobbet sammen siden Oral Bee slapp sine første utgivelser på 90-tallet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Men det er altså først nå at Mr. Pimp-Lotion solodebuterer. For noen uker siden slapp han nemlig albumet Lotion’s Eleven, som er hans aller første soloplate. Dagen etter fulgte han opp med å slippe andrealbumet, og dagen etter det igjen slapp han like gjerne tredjealbumet, også: Lotion’s Twelve og Lotion’s Thirteen.

Festkveld på Rockefeller

I kveld tar Oral Bee med seg Lotion og produksjonsteamet Da Playboy Foundation til Rockefeller, og det forventes fest – naturligvis.

Rapperne forteller at de har sagt til dørvaktene at folk i baris (bar overkropp, red.anm.) må få lov til å komme inn, så det er altså helt lov å følge opp #thebarischallenge – som også vår journalist gjør i intervjuet nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Sammen med Big Ice og Mr. Pimp-Lotion startet Oral Bee Da Playboy Foundation, som har produsert musikk på over 50 amerikanske rap-utgivelser. I 2004 fikk de gullplate i USA for bidrag på Baby Bash-albumet Tha Smokin Nephew.

LES OGSÅ: Dette er ukas viktigste konserter.

Vi har snakket med dem om både nye og gamle prosjekter, om deres plass i hiphop-Norge – og spilt litt 4 på rad og drukket Dr. Pepper.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Varm opp til kvelden på Rockefeller med videoene ovenfor. Ryktene sier at konserten blir utsolgt. Aslak (aka Alis fra Klovner i Kamp) skal varme opp.