torsdag – 23.06.2022 – 18.00 til 20.00

Ingvild Homme

SALT, Pyramiden

ticketmaster / 150,00 - 250,00 KR.

Buy Ticket

Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idè til oppsetning, for byens kreative miljøer.

Pandemien er endelig over, og dette betyr en svært etterlengtet releasegig for Ingvild Homme og plata "Kom Nærmere"! Med seg til SALT 23. Juni mai har hun Andreas Stensland Løwe (keys) - dette gleder vi oss virkelig til!

Ingvild Homme (f. 1987) har røtter i Treungen og Bamble i Telemark, og er oppvokst i Skien. Hun har skrevet tekster og dikt hele livet, og framførte sin egen musikk for første gang for et publikum på Åsane Folkehøgskole i Bergen som 19-åring. Ingvild har studert utøvende musikk og musikkpedagogikk ved Musikkonservatoriet i Agder, og skjønnlitterær, skapende skriving ved forfatterstudiet i Bø.

Høsten 2018 slapp hun sin første plate, «Stemme lengter», og nettmagasinet GAFFA skrev at hun platedebuterte med sterke tekster rundt nærhet og avstand, det å lete, ikke finne. Bjørn Eidsvåg og Ola Bremnes falt også for Ingvilds musikk, sistnevnte definerte den som “nydelig; visesang av fineste sort.”

24. april 2021 ble “den vanskelige andreplata” sluppet. En plate som Ingvild opplever at ble til gjennom en åpen, utadvendt og dynamisk arbeidsprosess, i tett samarbeid med gitarist Kjetil Steensnæs, som fungerer som produsent på albumet. Nå skal den spilles live for første gang - velkommen til releasekonsert på SALT!

ANNONCE