torsdag – 08.12.2022 – 18.00 til 20.00

Trondheim Spektrum

eventim / 735,00 KR.

Buy Ticket

Verdens beste DJ kommer til Trondheim!
EDMens Gudfar, Tiësto, inviterer til tidenes førjulsfest når han inntar Trondheim Spektrum 8. desember 2022

Tiësto, eller Tijs Michiel Verwest som han egentlig heter, har over 8 milliarder globale streams på tvers av plattformer, mer enn 36 millioner totale platesalg og over 160 millioner TikTok-visninger på tvers av brukere. DJ-en og produsenten er også den eneste artisten som noensinne som har blitt titulert som "The Greatest DJ Of All Time".

Da den prestisjetunge DJ Mag topp 100 DJs kåringen startet i 2004 debuterte nederlenderen med #1, og siden den gang har han vært inne på topp 10 listen i 16 år på rad! Med utallige hits og sagnomsuste live-shows har han vært med på å utforme dansemusikken til flere generasjoner, og viser absolutt ingen tegn til å tråkke på bremsen.

“Kongen av dansemusikk» er bare én av mange titler den nederlandske veteranen har blitt tildelt opp igjennom årene. Helt siden 90-tallet har han stått for sjangerbrytende trance-, dance-, og klubbfavoritter, samt en endeløs rekke hits og remixer av verdenskjente artister.

I 2015 vant han sin første Grammy for sin remix av John Legends «All Of Me». Live har han dominert på festivaler verden over i en årrekke med sine energiske og komprimissløse DJ-set, og han har headlinet festivaler som Coachella, Tomorrowland, Ultra Miami og EDC Las Vegas, i tillegg til sitt fortsatt pågående 8 år lange residency, med Hakkasangruppen i Las Vegas.

De siste årene har han levert hits som “Jackie Chan” med Post Malone, Preme, og Dzeko, “Ritual” med Jonas Blue og Rita Ora, og ikke minst monsterhiten “The Business” som i ettertid har fått en feature av Ty Dolla $ign. Tiësto har fortalt gjentatte ganger at han har et helt spesielt forhold til Norge, siden det var her han slo gjennom som DJ.

Det er mildt sagt stas å kunne invitere til dans med superstjernen Tiesto 8. desember 2022!
For mer informasjon og pressebilder kontakt [email protected]

Tiësto: Hjemmeside | Facebook | Instagram | Twitter | Spotify | YouTube
Livesentralen: Hjemmeside | Facebook | Instagram

ANNONCE