Tom Hanks tar fatt på Elvis-filmen igjen

Tom Hanks og Rita Wilson fotografert under Oscar-utdelingen i Los Angeles tidligere i år.
Tom Hanks var en av de første storkjendisene som ble rammet av koronaviruset.

Den 11. mars meddelte 64-åringen at han og kona, Rita Wilson, hadde testet positivt i Australia der de oppholdt seg i forbindelse med Baz Luhrmanns kommende film, «Elvis».

Innspillingen, som har Tom Hanks i en av hovedrollene, ble da umiddelbart stoppet, og siden kom det meldinger fra paret om at viruset gjorde dem ganske så syke, særlig for Rita Wilson ble det tøffe tak.

Men nå er det klart at filminnspillingen skal i gang igjen. Nærmere bestemt 23. september samler gjengen seg til ny Elvis-dyst, melder Deadline.

– Vi er tilbake til det punktet at vi kan, som Elvis ville sagt, «taking care of business». Det er et privilegium i denne uforutsigbare tiden at Tom Hanks har muligheten til å vende tilbake til Australia for å – sammen med Austin Butler og alle i vår fantastiske rollebesetning – fortsette å spille inn «Elvis», sier Baz Luhrmann i en uttalelse.

Austin Butler spiller Elvis Presley i filmen, mens Tom Hanks har tatt på seg å spille manageren Tom Parker. Filmen skal skildre hvordan deres relasjon utviklet seg, og premiere på «Elvis» blir det – dersom planene holder vann – høsten 2021.

(©NTB)