Chris Hemsworth har fått ny jobb

Skuespiller Chris Hemsworth.
Han er kjent for å hamle opp med mye og mangt i rollen som Thor i «Avengers»-filmene. Men nå har Chris Hemsworth funnet andre utfordringer.

Han er nemlig hyret inn av National Geographic til et program som søker svar på hvordan haier og mennesker bedre kan sameksistere, skriver Hollywood Reporter.

I «Shark Beach» skal den australske skuespilleren møte marinbiologer, surfere og haieksperter som alle skal hjelpe til med innsikt om hvorfor haiangrep mot mennesker har økt i Australia de siste årene.

– Jeg har viet en stor del av livet mitt til å være nær havet og har delt bakgård med haier. I nyere tid har uroen vokst rundt haienes aktivitet, sier Hemsworth selv om sin hai-interesse.

I programmet vil vi også få se skuespilleren dykke blant ulike haiarter slik at han, sammen med forskere, skal kunne analysere hai-atferd.

Chris Hemsworth har vist at han liker fart og spenning gjennom rollene han har spilt på lerretet også, så å svømme med haier bør sånn sett passe bra. Tidligere har vi sett han som Thor i flere Marvel-filmer, som James Hunt i Formel 1-filmen «Rush», som Kaptain Kirk i Star Trek-universet og som Agent H i Men in Black, for å nevne noen.

Foto:Ander Gillenea | AFP | NTB Scanpix
Chris Hemsworth fotografert under filmfestivalen i San Sebastian høsten 2018.

(©NTB)