Oscar-veteraner ut mot flere av de som ikke ble nominert:

– Han mangler respekt

Adam Sandler i filmen «Uncut Gems», som han håper å innkassere en av de gjeveste Oscar-statuettene for.
Anonyme medlemmer av Akademiet forsvarer seg mot kritikken som haglet etter at hverken Adam Sandler, Jennifer Lopez eller Eddie Murphy var å finne blant årets Oscar-nominasjoner.

For en uke siden annonserte Oscar-akademiet hvem som var med i løpet om de gjeveste titlene i filmverden. Som alltid er det noen som aldri blir helt fornøyde med hvem og hva som blir nominert.

Forrige uke sanket New York Post inn kommentarer fra en håndfull av medlemmene i Oscar-akademiet.

LES OGSÅ: Stort intervju med Hollywood-veteran Willem Dafoe.

Mange har blant annet uttrykt at de savner Adam Sandler, Jennifer Lopez og Eddie Murphy på nominasjonslista.

Sandler har mottatt mye heder for thrilleren «Uncut Gems», som kan strømmes på Netflix 31. januar. Lopez var aktuell i høst som klubbveteran i «Hustlers», mens Murphy har poppet opp i alles stuer gjennom komedien «Dolemite is My Name» på Netflix.

– Feil merkevare

Ifølge et anonymt medlem av Akademiet, som beskrives som en mangeårig karakterskuepiller, har Sandler og resten bygd seg en portfolio som ikke passer seg i Oscar-utdelingen.

– Uheldigvis har skuespillere blitt til merkevarer. Sandlers merkevare skriker ikke «Oscar», men Leonardo Dicaprio og Jonathan Pryce gjør det.

I forrige måned fikk Sandler mye oppmerksomhet for en kommentar han kom med under et intervju med The New York Times. Han truet med å fortsette å lage dårlige filmer om han ikke vant en Oscar-statuett. Det falt ikke i god jord hos alle.

– Det er en arroganse ved [Adam]. Han mangler respekt, forteller et annet anonymt medlem.

Det virker heller ikke som at Akademiet tviler på Sandlers talenter, men ser ned på hva han velger å bruke tiden sin på.

– Han viser seg å være en utrolig dyktig skuespiller, men så gjør han en klein Netflix-komedie som er skikkelig dum, sier karakterskuespilleren.

– Oppskrytt

Når det gjelder Jennifer Lopez har spesielt skuespillerlegende Terry Moore forsvart sangerinnens manglende nominasjon.

– Jeg hadde blitt sjokkert om hun fikk den, konstaterte skuespillerinnen som ble nominert til beste kvinnelige birolle i 1952.

Moore mener angivelig at oppmerksomheten rundt «Hustlers» og Lopez er oppskrytt. Hun synes heller ikke at Murphy har gjort seg verdig den bekreftelsen han har higet etter.

LES OGSÅ: Aurora skal opptre på Oscar-utdelingen.

Hun avslutter dog med at Oscar-drømmen for Sandler og Murphy ikke er helt uoppnåelig.

– Om Adam Sandler gjør enda en god film, blir han nominert. Om Eddie Murphy gjør enda en god film så blir han også nominert.

Fikk du med deg denne?