– Jeg tror de kommer til å lage den filmen, men ikke at jeg vil regissere den

Det har lenge versert rykter om at Quentin Tarantino kan komme til å regissere en «Star Trek»-film. Nå avkrefter filmskaperen dette.

For et par år siden skrev flere medier at Tarantino hadde slått seg sammen med manusforfatter Mark L. Smith, mest kjent for å ha skrevet manuset til Alejandro Iñárritus «The Revenant», om nevnte film. Men i et intervju med Deadline avkrefter den prisbelønte regissøren nå at han kommer til å sitte i regissørstolen på denne filmen:

– Jeg tror de kommer til å lage den filmen, men ikke at jeg vil regissere den. Det er en god idé. De burde definitivt gjøre det, og jeg vil gjerne komme inn og gi dem noen tilbakemeldinger på den første klippen.

LES OGSÅ: Netflix følger opp suksess-serie.

Som Paste Magazine påpeker, forteller Tarantino også hva han ønsker å gjøre før han setter i gang med sin tiende, og muligens siste, spillefilm: Han ønsker å regissere noen episoder av den fiktive western-serien «Bounty Law» som var å se i fjorårets «Once Upon a Time in Hollywood».

– Den ble introdusert i «Once Upon a Time in Hollywood», men jeg anser den egentlig ikke som en del av den filmen selv om den er det. Det handler ikke om at Rick Dalton spiller Jake Cahill. Det handler om Jake Cahill, sier han til nettstedet.

Nevnte film er en av årets heteste Oscar-kandidater med ti nominasjoner.

I GAFFA ble den tildelt full pott av anmelder Alexander Svanåsbakken, som omtalte den som «en av årets beste filmer».

Fikk du med deg denne?