George Lucas’ favorittkarakter kan gjøre uventet «Star Wars»-comeback

Ewan McGregor er tilbake i rollen som Obi-Wan Kenobi. Nå ryktes det at også en annen gammel kjenning kan komme til å dukke opp i den kommende serien om jedi-ridderen.

En av de virkelig store snakkisene i forbindelse med fjorårets D23-arrangement var avsløringen om at Ewan McGregor ville vende tilbake til «Star Wars»-universet i rollen som Obi-Wan Kenobi.

Obi-Wan Kenobi ble først udødeliggjort av Alec Guinness i den originale «Star Wars»-trilogien på 1970- og 1980-tallet før McGregor spilte en yngre utgave i prequel-trilogien som ble rullet ut mellom 1999 og 2005. Skuespillerstjernen bekreftet i et intervju med Men’s Journal i fjor at den kommende serien vil utforske karakterens liv mellom «Episode III: Revenge of the Sith» (2005) og «Episode IV: A New Hope» (1977).

LES OGSÅ: GAFFAs anmeldelse av «The Rise of Skywalker».

Nå melder den vanligvis så troverdige bloggen Making Star Wars at også en annen gammel kjenning kan dukke opp i serien til Disney+, nemlig «Star Wars»-skaper George Lucas’ personlige favorittkarakter Jar Jar Binks.

Ifølge nettstedet er det snakk om en scene hvor Obi-Wan Kenobi snakker med en skjeggete(!) Jar Jar Binks om deres felles fortid.

Selv om George Lucas er fan av Jar Jar Binks har ikke karakteren vært nevneverdig populær blant fansen etter at han ble introdusert i «Star Wars Episode I: The Phantom Menace» tilbake i 1999. Mange opplevde karakteren som et unødvendig humorelement, og han ble senere også en av hovedgrunnene til at senatoren Palpatine kom til makten i «Star Wars Episode III: Revenge of the Sith».

Allerede før filmen premierte dukket nettsiden JarJarMustDie opp og utallige «Star Wars»-tilhengere har uttrykket misnøye over karakteren siden den gang.

LES OGSÅ: Kraften er fremdeles med «Star Wars».

Den kommende serien om Obi-Wan Kenobi har enda ikke fått en offisiell tittel, men det er ventet at den vil premiere på Disney+ i løpet av 2021.

Fikk du med deg denne?