Måtte trekke seg fra den kommende «Star Wars»-filmen – nå hylles Colin Trevorrow i sosiale medier

Selv om Colin Trevorrow trakk seg fra regissørjobben til «The Rise of Skywalker», vil han fortsatt bli kreditert for sitt arbeid med historien som fortelles i filmen, sammen med Derek Connolly, J.J. Abrams og Chris Terrio.

Vi vil nok aldri få vite hvor mye av «Jurassic World»-regissørens idéer som ble med videre i det ferdige produktet som treffer verdens kinosaler neste måned, men Trevorrow hanker utvilsomt inn mye penger på jobben. Ifølge The Hollywood Reporter er det ventet at filmen vil spille inn mellom 175 og 200 millioner dollar i løpet av åpningshelgen.

Nå har Colin Trevorrow bestemt seg for å donere bort alle sine inntekter fra «The Rise of Skywalker» til veldedige formål.

LES OGSÅ: – Et av de rareste øyeblikkene jeg har opplevd som regissør.

Dersom vi skal tro Deadline og Uproxx dreier det seg om et beløp i millionklassen som kommer Alexander Devine Hospice i Berkshire til gode.

I en uttalelse fra Trevorrow, sitert av Deadline, heter det:

– Gjennom filmene sine lærte George Lucas oss om koblingen til alle levende ting. Han lærte oss å ta vare på hverandre, og satte et kraftfullt eksempel selv. The Alexander Devine Hospice hjelper familier i de mest utfordrende tider, og jeg kan ikke tenke meg en mer passende måte å hedre Georges arv.

Foto:Danny Moloshok | Reuters | NTB Scanpix
Regissør Colin Trevorrow fotografert i California.

Den avsluttende filmen i den tredje trilogien, «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker», har kinopremiere 18. desember. Det var J.J. Abrams, som også regisserte 2015s «The Force Awakens», som tok over Colin Trevorrows regissørstol.

Trevorrow jobber for tiden med «Jurassic World 3».

Fikk du med deg denne?