Jennifer Lopez får filmpris – som «en stjerne i alle ordets betydninger»

Artist og skuespiller Jennifer Lopez på catwalken under Versaces visning av vår- og sommerkolleksjonen for 2020 tidligere i høst.
Jennifer Lopez skal prises under filmfestivalen i Palm Springs i januar.

Som stjerne i den nye filmen «Hustlers» – en krimkomedie om en gjeng strippere som begynner å rappe penger fra klientene – skal Jennifer Lopez motta festivalens Spotlight Award.

– Jennifer Lopez er en stjerne i alle ordets betydninger, noe du vil oppleve i hennes nyeste film «Hustlers». Helt fra sin showstoppende entré bringer Jennifer liv til sin karakter Ramona, sier festivalsjef Harold Matzner.

LES OGSÅ: Filmkomponist til Norge.

Lopez spiller stripperveteranen som leder an, og i roller som hennes kolleger er også sterke navn fra musikkbransjen som Lizzo og Cardi B å se.

Kan bli Oscar-vinner

The Wrap noterer seg at tidligere mottagere av Spotlight Award-prisen, som Amy Adams, Jessica Chastain, Helen Hunt, Allison Janney, Rooney Mara og Julia Roberts, alle gikk videre til å bli Oscar-nominert samme år som de vant pris i Palm Springs.

Janney vant til og med birolle-Oscar for innsatsen «I, Tonya».

Og Jennifer Lopez regnes som et sterkt navn i denne kategorien både når det gjelder Oscar og Golden Globes, skriver nettstedet videre.

Kommende vinter blir travel for Lopez: I tillegg til å være en del av runddansen rundt prisutdelingene som leder frem mot Oscar, skal hun også være vert for «Saturday Night Live» i desember – og opptre sammen med Shakira under Super Bowl i Miami uken før Oscar-søndagen.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)