Lady Gaga avslører sin neste filmrolle

Bradley Cooper og Lady Gaga i «A Star Is Born».
Lady Gaga skal ha rollen som Patrizia Reggiani, ekskona til barnebarnet til Gucci-grunnleggeren Guccio Gucci. Reggiani ble dømt for drap på eksen Mauricio Gucci.

Ifølge Variety er det Ridley Scott som er regissør for filmen om Gucci-dynastiet, der Lady Gaga skal gi liv til rollen som Patrizia Reggiani, også kalt «den sorte enken» etter at hun ble tiltalte og dømt for drapet på eksen, Maurizio Gucci.

Gaga ble nominert til beste skuespiller for tolkningen av rollen i debuten «A Star Is Born» og hentet inn en Oscar for beste filmmusikk, med sangen Shallow.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Lars Vaular på Sentrum Scene.

Manuset til Gucci-filmen er ført i pennen av Roberto Bentivegna, basert på Sara Gay Fordens bok «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed».

Scott står oppført som produsent med Giannina Scott og sitt selskap Scott Free Productions.

De var gift i 12 år, men så forlot Gucci kona for en yngre kvinne i 1985. Ti år senere ble den italienske arvingen til moteimperiet skutt ned og drept på åpen gate utenfor sitt kontor i Milano. Han var eneste gjenlevende barnebarn etter motehusets grunnlegger. Drapet ble ifølge øyenvitner begått av en velkledd mann, som brukte en pistol utstyrt med lyddemper.

To år senere ble Guccis første kone arrestert. Hun ble dømt for å stå bat attentatet og sonet 18 år i fengsel., før hun slapp ut i 2016.

LES OGSÅ: Filmbransjen raser mot ny Netflix-funksjon.

Ridley Scotts siste film var «All the Money in the World» om Getty-bortføringen. Scott har Oscar-nominasjoner for beste film for «Thelma & Louise», «Gladiator» og «Black Hawk Down» – mens han fikk den gjeve statuen for filmen «The Martian».

Gucci-prosjektet har ligger på skissebordet hos Scott ganske lenge. Det ble meldt for hele ti år siden at han ville regissere en film om drapet. Den gang lå Scott i forhandlinger, med Angelina Jolie påtenkt rollen som Patrizia Reggiano og Leonardo DiCaprio ønsket i rollen som 45-åringen Maurizio.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)