Har sikret seg rolle i kommende storfilm

Skuespilleren Neil Patrick Harris.
Neil Patrick Harris har vært et kjent fjes på TV-skjermene i årevis, først som Dr. Doogie, deretter som Barney Stinson i "How I Met Your Mother" og en rekke andre . Nå blir han å se i den kommende Matrix-filmen.

Fra tidligere er to av de sentrale skuespillerne fra den originale trilogien bekreftet. Keanu Reeves returnerer som hovedrollen Neo, og får med seg Carrie-Ann Moss som sin partner Trinity.

Lana Wachowski skal regissere filmen, slik hun gjorde med de tre første. Søsteren Lilly er ikke oppført i eller nevnt i sammenheng med denne fjerde filmen.

– Vi er utrolig glade for å få vende tilbake til «The Matrix» med Lana, sier administrerende direktør Toby Emmerich i Warner Bros.

LES OGSÅ: Kunne hatt hovedrollen i «The Matrix».

Den første filmen i Matrix-serien kom i 1999 og ble hyllet for sin originale handling. Hele menneskeheten, med noen få unntak, lever egentlig bare i en simulert virkelighet. Oppfølgerne «The Matrix Reloaded» og «The Matrix Revolutions» kom begge to i 2003. Filmene bød på nye og banebrytende spesialeffekter.

Neil Patrick Harris er forøvrig aktuell med serien «A Series of Unfortunate Events». Her spiller han Count Olaf, en ganske annerledes figur enn hva vi er vant med å se Neil Patrick Harris i. Se traileren og bedøm selv:

Flere bekreftede roller

I tillegg til Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss og Neil Patrick Harris er det et par andre navn bekreftet til rollelisten for filmen som foreløpig bare er omtalt som «The Matrix 4».

Jessica Henwick forventes å få en ledende rolle. Hun ble sist sett i rollen som Colleen Wing i Marvel-seriene til Netflix, og da spesielt «Iron Fist»-serien. Jada Pinkett Smith rykes også å returnere i rollen som Niobi, kjent fra de to siste filmene i den originale trilogien.

LES OGSÅ: Se hvem som blir den neste Batman-skurken.

En som allerede er bekreftet er Yahya Abdul-Mateen II. Kanskje et ukjent navn for de fleste, men samtidig en skuespiller det er gode muligheter til å bli bedre kjent med gjennom HBO sin nye serie «Watchmen» som faktisk har premiere i dag. Du kan se traileren til den serien her: