«Joker»-aktuelle Joaquin Phoenix har lurt TV-publikum på nytt

Joaquin Phoenix i en scene fra «Joker».
Et bak scenen-opptak av «Joker»-skuespiller Joaquin Phoenix som raser og banner ukontrollert mot filmens fotograf fordi han «hvisker» mens kamera går, viser seg å være del av PR-strategien.

Opptaket ble vist da Phoenix gjestet TV-programmet til Jimmy Kimmel. Ifølge Indiewire virket «Joker»-skuespilleren ganske flau over klippet, og sa det var «ment å være privat».

Han beklaget at folk måtte se det, og sa i TV-programmet at han nok burde be filmfotografen Lawrence Sheer offentlig om unnskyldning.

– Selv om jeg er lei meg, så hvisket han virkelig kontinuerlig mens vi prøvde å jobbe, og noen ganger er det virkelig vanskelig å finne den følelsen du er ute etter. Det var galt av meg, og det beklager jeg, men han burde ikke holdt på slik.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Joker».

Phoenix beskylder også Sheer for å ha begynt å kalle ham «Cher» fordi han hadde divatakter. Samtidig som TV-klippet har gått viralt, avslører nå en representant for Joaquin Phoenix at det hele var iscenesatt og juks, ifølge The Wrap.

Det er ikke første gang skuespilleren trår til på denne måten: Phoenix skapte smått skandale med stadig mer bisarr opptreden gjennom 2009, kronet av en skjeggmumlende opptreden hos David Letterman.

Alt viste seg å være planlagt og del av «I’m Still Here», en såkalt mockumentary som utforsket forholdet mellom kjendiser og media. Filmen var regissert av Casey Affleck og hadde premiere i Venezia.

LES OGSÅ: – Det burde absolutt være flere kvinnelige produsenter.

Kimmel-innslaget er sett over 3 millioner ganger hittil på YouTube.

(©NTB)