Premiere for Bruce Spingsteens «følelsesladede livslogg»

Bruce Springsteen fotografert i 2019 i forbindelse med albumutgivelsen «Western Stars».
Torsdag var Bruce Springsteen på premieren for sin nye konsertfilm «Western Stars» under filmfestivalen i Toronto, til jubel fra fansen.

En av verdens største rockere, Bruce Springsteen, fyller 70 år om ti dager og slår an tonen med å lansere sitt nyeste album Western Stars med en konsertfilm med samme tittel.

Springsteen er medregissør sammen med Thom Zimny og snakket til pressen på den røde løperen før han gikk for å se filmen.

– Dette er en fortsettelse av fortellingen av min historie, og jeg håper folk blir inspirert av den og setter pris på den – det er det det alltid har handlet om for meg. Det er på en måte en logg av følelsene fra livet mitt, og jeg tror alle andres også, sa Springsteen.

LES ANMELDELSEN AV ALBUMET: En omvei med Springsteen.

Flere hadde ifølge Toronto Sun stått i kø i timevis for å få adgang til fansonen utenfor Roy Thomson Hall, der verdenspremieren på filmen fant sted. Emosjonelle tilhengere snakket til pressen om sine 40 år lange forhold til sjefen selv. Han har reddet dem gjennom tenårene, han har reddet ekteskap, hjulpet dem å oppdra ungene deres og delt sine psykiske problemer.

Se traileren til konsertfilmen her:

Skal ikke på turné med disse låtene

Filmen er en del av en trilogi, som begynte med biografien hans og showet hans på Broadway, som egentlig skulle gå i seks uker, men gikk over ett år.

Konsertdelen av «Western Stars» er filmet på Springsteens ranch, innendørs i en katedral-aktig, stor låve med 30-manns orkester og kona Patti Scialfa på akustisk gitar og sang.

Springsteen har kun framført hele albumet Western Stars én gang for filmen, og sier det ikke er aktuelt å dra på turné med låtene. Men fansen trenger likevel ikke vente lenge for en ny mulighet til å se The Boss tilbake på scener verden over. Tidligere i år annonserte nemlig Springsteen at han skulle tilbake til studioet sammen med E-Street Band denne høsten, og at de skulle ta det nye materialet ut på veien neste år.

Her kan du se hvordan det så ut da Bruce Springsteen & The E-Street Band sto på scenen i Frognerparken for tre år siden: