Se den kjendis-tette traileren her:

«Between Two Ferns» blir spillefilm

Når Zach Galifianakis tar sitt populære talkshow «Between Two Ferns» til filmen er rollelisten proppfull av kjente navn.

Det har gått over et tiår siden den første episoden av «Between Two Ferns» med Michael Cera som gjest ble vist på humor-nettstedet Funny or Die. Siden den gang har Zach Galifianakis hatt besøk av rundt 50 gjester fordelt på 22 episoder.

Gjestene har blitt plukket fra øverste hylle. Barack Obama inntok stolen mellom bregnene mens han var president i USA, og andre navn som Brad Pitt, Bruce Willis, Jennifer Aniston, Justin Bieber og Jerry Seinfeld har gjestet det populære showet.

Serien ble etterhvert plukket opp av strømmetjenesten Amazon Prime, men det er Netflix som står bak den kommende spillefilmen.

LES OGSÅ: Håper å fortsette en av tidenes mest populære serier.

I den ferske traileren for filmen ser vi Zach Galifianakis, for mange mest kjent fra «Hangover»-filmene, snakke med blant andre Matthew McConaughey, Benedict Cumberbatch og David Letterman. I tillegg til disse finner vi blant andre Keanu Reeves og Peter Dinklage på rollelisten til filmen.

Foto:Charles Sykes | AP | NTB scanpix
Zach Galifianakis, kjent fra Hangover-filmene, står bak «Between Two Ferns».

Premiere neste uke

Filmen vil slippes på Netflix fredag neste uke, den 20. september. Scott Aukerman har regi, med Funny or Die som produsenter. De har gitt en kort forklaring på hva seerne har i vente:

– Zach Galifianakis drømte om å bli stjerne. Men da Will Ferrell oppdaget showet hans «Between Two Ferns» og lastet det opp til Funny or Die ble han en viral klovn. Nå legger Zach og teamet hans ut på en reise for å fullføre serien med kjendis-intervjuer for å gjenreise ryktet sitt.

Fikk du med deg denne traileren?