Millie Bobby Brown fra «Stranger Things» med ny Netflix-satsing

Stillbilde fra den tredje sesongen av «Stranger Things». Foran ser vi Millie Bobby Brown i rollen som Eleven.
Den unge og Emmy-nominerte skuespilleren Millie Bobby Brown, mest kjent for rollen som Eleven i Netflix' storserien «Stranger Things», produserer en ny film for plattformen.

«A Time Lost», som filmen kommer til å hete, baserer seg på en originalfortelling av Millie Bobby Brown og søsteren, Paige Brown. Søsterduoen kommer til å produsere filmen også – via sitt produksjonsselskap PCMA.

– Vi er svært takknemlige over at Netflix har tro på oss og vår fortelling, som vi har viet år på å skrive og utvikle, skriver de i en felles uttalelse.

LES OGSÅ: Skremmende aktuell TV-serie.

Fortellingen handler om vennskap, familie og å overkomme hindre når det føles som verden trykker deg ned, utdyper Millie Bobby Brown videre, ifølge Variety.

Hun fikk sitt gjennombrudd som karakteren Eleven i «Stranger Things», som har gått sin seiersgang gjennom tre sesonger. Se traileren for den tredje og foreløpig siste sesongen som ble sluppet tidligere i år her:

Millie Bobby Brown (15) har, sin unge alder til tross, rukket å gjøre seg bemerket for mer enn skuespillerferdigheter. I fjor ble hun Unicefs yngste ambassadør hittil, og samme år ble hun også den yngste personen til å havne på magasinet Time sin liste over verdens 100 mest innflytelsesrike personer.

(©NTB)

Fikk du med deg denne?