Miley Cyrus avslører:

Fikk sparken fra populær filmserie etter å ha gitt kjæresten peniskake

Miley Cyrus og Liam Hemsworth fotografert sammen tidligere i år.
Artisten Miley Cyrus skrev på Twitter at hun fikk sparken fra «Hotel Transylvania» etter at hun lot seg avbilde med en peniskake hun kjøpte til kjæresten Liam Hemsworth.

Det har vært flere spekulasjoner etter at Cyrus sluttet i den populære filmserien i 2012.

Hun skulle ha en av stemmene i animasjonsfilmen, men ble erstattet av Selena Gomez uten noe forklaring.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Dead Don’t Die».

I en lengre tråd på Twitter skrev Cyrus torsdag at hun fikk sparken av Sony etter at bilder av henne poserende med en penisformet kake hadde dukket opp på nettet, skriver Hollywood Reporter fredag.

– Jeg fikk sparken fra «Hotel Transylvania» fordi jeg kjøpte en peniskake til Liam til fødselsdagen hans og slikket på den, skrev Cyrus.

En kilde i Sony bekrefter at Cyrus fikk sparken på grunn av bildene. Filmstudioet ble nervøse for at den tidligere Disney-stjernen ville ødelegge for den kommende familiefilmserien «Hotel Transylvania».

Etter at Cyrus ble sparket ut, fortsatte filmprosjektet og ble svært innbringende for Sony som hittil har tjent over 1 milliard dollar, 9 milliarder kroner. En ny film i serien er planlagt til 2021.

LES OGSÅ: Eminem saksøker Spotify.

Etter å ha vært sammen i over ti år, offentliggjorde Cyrus og Hemsworth tidligere i august at de går fra hverandre, mindre enn et år som gift.

Fikk du med deg denne?

 

(©NTB)