Valget overrasker mange:

Brad Pitt avslører hvilken film han helst ville ha spilt i

Filmstjernen Brad Pitt fotografert før en premierevisning i Los Angeles tilbake i 2017.
Det kan ligge an til en film-date for Brad Pitt og Margot Robbie etter avsløringer i et intervju nylig.

 

Fredag denne uken har Quentin Tarantinos etterlengtede film «Once Upon A Time in Hollywood» norgespremiere, og i forbindelse med lanseringen gjør skuespillerne mange forskjellige intervjuer for å promotere filmen.

Nylig gjorde to av filmens stjerner, Brad Pitt og Margot Robbie, et intervju sammen med Lucy Ford fra Heat. På spørsmålet om hvilken film de gjerne skulle ha vært med i kommer Brad Pitt med et noe uventet svar.

LES OGSÅ: Shakira sparket legenden etter én dag i studioet.

Han kunne nemlig tenkte seg å være med i 1972-klassikeren «Last Tango in Paris». Denne filmen ble skrevet og regissert av Bernardo Bertolucci og hadde Marlon Brando og Maria Schneider i hovedrollene.

Tilbyr film-date til Margot Robbie

Når Margot Robbie avslører at hun ikke har sett «Last Tango in Paris» er Brad Pitt raskt på banen med tilbudet om å gjøre noe med det:

– Åh, min venn, vi må gjøre noe med det.

Før han forteller at Marlon Brando har hovedrollen, og at Robbie bør forberede seg.

– Det kommer til å gjøre vondt. Denne gjør vondt.

De to avslører mye annet morsomt i løpet av intervjuet også. Som hvor ubehagelig det er å bli gjenkjent på toalettet eller hvor uventet det var å bli gjenkjent i Finland. Se det her:

Norgespremiere denne uken

«Once Upon A Time in Hollywood» har altså norgespremiere fredag denne uken. Filmen forventes å åpne meget bra, slik alle Tarantinos filmer har for vane å gjøre.

LES OGSÅ: Klar for etterlengtet 80-tallsoppfølger.

Underveis i filmen vil du få se en scene hvor Brad Pitts karakter spiser hundemat. Han avslører i intervjuet med Lucy Ford at det faktisk var ekte hundemat han spiste. En lettere sjokkert Margot Robbie spør hvordan det smakte.

– Wienerpølser, var det kjappe svaret fra Brad Pitt.

Se traileren til «Once Upon A Time in Hollywood» her: