Daily Mail: Overtar agentnummeret til James Bond – Lashana Lynch blir nye 007

Lashana Lynch poserer under en pressekonferanse i forbindelse med den kommende filmen i James Bond-serien i april.
Den kommende Bond-filmen har den siste tiden blitt spilt inn blant annet i Norge. Nå melder Daily Mail at filmen, som er den 25. i serien, kan komme til å by på en uventet utbytting av den berømte 007-karakteren.

Den britiske avisen hevder søndag å ha kilder på at Lashana Lynch (bildet) vil ta over James Bonds berømte agentnummer i filmen og lede filmserien inn i en ny æra.

Nyheten kommer bare uker etter at Idris Elba snakket ut om hvorfor Bond-rollen ville satt ham i en vanskelig situasjon.

LES OGSÅ: Er dette den neste Bond-låta?

Skulle det Daily Mails kilder hevder vise seg å være sannferdig blir Lynch den første kvinnelige og fargede hovedrolleinnehaveren i filmserien, som ble startet med «Dr. No» i 1962 og siden har ledet den britiske spionen ut på en rekke spennende oppdrag verden over.

Hun kan dermed følge i fotsporene til Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig, som også spiller Bond-karakteren for siste gang i den kommende filmen.

Også New York Post siterer den britiske avisen på rollebyttet, men det er ikke en total utbytting av Bond-karakteren som vil forekomme i filmserien, skal vi tro avisene: Lashana Lynch sin rollekarakter kommer nemlig kun til å ta over agentens berømte nummer, 007.

Hun kommer dermed ikke til å spille en eventuell «Jane Bond», slik det tidligere har vært spekulasjoner rundt om en kvinnelig skuespiller skulle komme til å ta over James Bond-rollen.

Den uoffisielle Bond-nettsiden Mi6 har for øvrig kommet med en oppklaring rundt agentnummeret 007 i kjølvannet av Daily Mail-artikkelen.

LES OGSÅ: En person skadd under Bond-innspilling.

I tillegg til Lashana Lynch og Daniel Craig vil Rami Malek, som nylig vant en Oscar-statuett for sin rolletolkning som Queen-vokalist Freddie Mercury, medvirke som filmens hovedskurk.

Foto:Alex Bailey | AP | NTB Scanpix
Rami Malek i rollen som Queen-vokalist Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody».