Quentin Tarantino med sjokkuttalelse

Filmskaper Quentin Tarantino fotografert i 2016.
Quentin Tarantino har tidligere sagt at han vil regissere ti filmer. Men nå sier han at «Once Upon a Time in Hollywood», hans niende film, kan bli den siste.

Tarantino er en av Hollywoods giganter, med filmer som «Pulp Fiction» og «Kill Bill». Men nå kan «Once Upon a Time in Hollywood» bli hans siste film.

Den har norgespremiere i midten av august.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Stranger Things 3».

– Når det kommer til spillefilmer, så tror jeg at jeg er ved veis ende. Jeg kan se for meg at jeg skriver filmbøker og kommer til å begynne med teater, så jeg vil fortsette å være kreativ. Jeg tror bare at jeg har gitt filmene alt jeg har å gi, sier han i et intervju med GQ.

Den nye filmen beskrives som et actionmettet og ekstremt kjendistett drama – der både humor og 60-tallsånd skinner sterkt.

– Om den virkelig får en god mottakelse, så dropper jeg kanskje den tiende filmen. Da gir jeg meg her og nå. Vi får se, sier han.

Foto:Vianney Le Caer | AP | NTB Scanpix
Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Quentin Tarantino and Brad Pitt poserer for fotografer for filmen «Once Upon a Time in Hollywood» under den internasjonale filmfestivalen i Cannes, 2019.

(©NTB)