Avslører hvem som var tiltenkt rolle i oppfølgeren til «The Bodyguard»

Filmstjernen Kevin Costner fotografert på den røde løperen i 2015.
Kevin Costner røper i et nytt intervju at prinsesse Diana var tiltenkt en rolle i oppfølgeren til storsuksessen «The Bodyguard». Han fikk manuset tilsendt dagen før hun omkom i bilulykken i 1997.

I et nytt intervju med People TV minnes Kevin Costner hvordan han og Diana hadde diskutert filmen, særlig rundt dette med mer intime scener.

– Jeg husker hvordan hun var utrolig søt i telefonen, og stilte spørsmålet «Skal vi ha en kyssescene?». Hun sa det respektfullt … hun var litt nervøs fordi livet hennes var veldig styrt. Og jeg sa «ja, det blir litt av det, men vi kan gjøre det helt greit», forteller Costner i intervjuet.

LES OGSÅ: Verdensstjerne i slagsmål på åpen gate i Stockholm.

Det var Sarah Ferguson som tok initiativet til samtalene med prinsesse Diana.

– Sarah var veldig viktig. Jeg har alltid respektert Sarah fordi hun er den som iscenesatte konversasjonen mellom meg og Diana. Og hun sa aldri «hva med meg, jeg er prinsesse, jeg også». Hun var bare veldig støttende.

Både Costner, Diana og produsentene var ivrige etter å sette i gang med prosjektet, som var på tale i rundt ett år uten at så mange fikk vite om det.

– Studioet likte ideen om å gjøre en «Bodyguard 2», sier Costner, som sier Diana skulle hatt en rolle «i samme ånd som Whitney».

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Spider-Man: Far From Home».

I første film ut spilte Kevin Costner som kjent livvakten til Whitney Houston, som gestaltet en fremadstormende popstjerne.

Da Costner første gang omtalte den påtenkte oppfølgeren i 2012, fortalte han at plottet handlet om hvordan hans karakter beskyttet Dianas rollekarakter fra stalkere og paparazzifotografer – før forholdet skulle ta en romantisk retning, skriver The Guardian.

Foto:Faye Thomas | AP | NTB Scanpix
Emma Corrin (til høyre) har fått rollen som prinsesse Diana i fjerde sesong av Netflix-serien «The Crown».

(©NTB)