For første gang siden A-ha:

Norsk band kan være Bond-aktuell

James Bond-skuespiller Daniel Craig under den tyske premieren til Bond-filmen «Spectre» i 2015.
Den martinidrikkende agenten James Bond har for alvor fått øynene opp for Norge – i den grad at han kanskje også låner ørene til norsk musikk, dersom vi skal tro Nettavisen.

For tiden har Norge stadig vært i søkelyset i forbindelse med innspillingen av ny James Bond-film.

Først var filmteamet ved Langvann i Nordmarka og spilte inn noen scener. Så satte Daniel Craig og gjengen kursen mot Atlanterhavsveien mellom Molde og Kristiansund, der det onsdag denne uken ble gjort flere opptak.

LES OGSÅ: Person skadd i eksplosjon under Bond-innspilling.

Siste nytt er at det norske Molde-bandet Revolt skal ha hatt møter med Bond-crewet, noe som gjør at ryktene går om et nytt norsk Bond-spor, det første siden a-ha leverte tittelsporet til The Living Daylights i 1987.

– Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte noe som helst, men vi var en tur utom Atlanterhavsveien i stad, sier vokalist Ulrik Bolsønes.

Heller ikke bandets bookingagent, Siw K. Almås i Gygre plateselskap, bidrar til å avklare mysteriet. Hun sier til Nettavisen:

– Jeg vet faktisk ikke så mye om dette, men jeg vet at de skal gi ut en sang neste fredag som kanskje er i den sjangeren.

Til dette har Bolsønes følgende å si:

– Vi skal slippe en ny låt som ble spilt inn på DreamFarm Studios i Surnadalen for noen uker siden. Den ble skrevet med en viss film i tankene.

LES OGSÅ: GAFFAs intervju med Little Steven.

Revolt, som består av fem bandmedlemmer, slapp sitt debutalbum i fjor: The Beautiful Decay. Den 25. «James Bond»-filmen i rekken har ifølge planen premiere 8. april 2020.

(©NTB)