Person skadd i eksplosjon under James Bond-innspilling

Daniel Craig er den siste skuespilleren i rekken som rolletolker den ikoniske agenten.
En person ble tirsdag lettere skadd i forbindelse med en kontrollert eksplosjon på filmsettet til det kommende James Bond-filmen i London.

Eksplosjonen skjedde på Pinewood Studios i London, og deler av settet skal også ha blitt ødelagt, ifølge filmens offisielle Twitter-konto.

I mars og april ble det spilt inn scener til «Bond 25», som filmen foreløpig kalles, i skogen i Nittedal i Akershus. Bond-filmen vil også trolig spille inn ytterligere scener i Norge denne måneden.

LES OGSÅ: Elton John tok avskjed med norske fans.

Et helikopterselskap har søkt om å stenge luftrommet over Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal fra 5. til 14. juni, ifølge NRK.

Foto:Berit Roald | NTB Scanpix
Scener til den nye James Bond-filmen «Bond 25» kan bli spilt inn ved Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal.

«Bond 25» er femte og siste gang hvor skuespiller Daniel Craig gestalter rollen som den ikoniske spionen. Craig ble for øvrig også skadd forrige måned under innspilling i Jamaica, og måtte operere ankelen.

LES OGSÅ: GAFFAs intervju med Little Steven.

Rami Malek, som nylig vant en Oscar-statuett for å ha spilt Queen-vokalist Freddie Mercury, er spiller filmens hovedskurk.

Foto:Alex Bailey | AP | NTB Scanpix
Rami Malek i rollen som Queen-vokalist Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody». Nå er skuespilleren snart aktuell som Bond-skurk.

(©NTB)