Kjendisene hyller denne filmen

Beanie Feldstein til venstre, her fra filmen «Booksmart».
Flere stjerner oppfordrer fansen til å komme seg på kino.

Hva har Natalie Portman, Ryan Reynolds og Chrissy Teigen til felles? Alle har sett den nye filmen «Booksmart», og alle digger den så mye at de anbefaler den til sine følgere.

Filmen, som er regi-debuten til Olivia Wilde, hadde premiere på South by Southwest-festivalen 10. mars før den ble sluppet på amerikanske kinoer 24. mai i år.

I Norge må vi vente til 21. juni før vi kan se filmen på kinoer landet over.

LES OGSÅ: Tarantino kutter stjerner fra sin neste storfilm.

Oslo Pix gir en mulighet til å se filmen tidlig også i Norge, med to visninger den kommende uken. Tirsdag kveld på Klingenberg og torsdag kveld på Saga. Billetter er i salg via nettsidene til Oslo Pix.

Hollywood-stjernene anbefaler

Kollegial skryt er ikke uvanlig kost, men mottagelsen «Booksmart» har fått er noe litt utenom det vanlige. Taylor Swift oppfordret sine følgere til å se filmen, det samme gjør Ryan Reynolds og mange andre.

Natalie Portman gleder seg også til å se «Booksmart»:

«Booksmart» åpnet faktisk en god del dårligere enn forventet i USA. Den spilte inn 6,9 millioner amerikanske dollar i åpningshelgen, mot forventede 12 millioner.

Konkurransen var tøff, med både «Aladdin» og «Brightburn» som ble sluppet samme helg.

LES OGSÅ: Knallåpning for Aladdin.

Chrissy Teigen var en av de som ikke fikk med seg filmen åpningskvelden, men hun lovet å gjøre noe med det etter enstemmige tilbakemeldinger fra de som hadde sett filmen:

Tilbakemeldingene har vært fantastiske, både fra kjendiser og vanlig publikum. Sarah Silverman poengterte dette ganske greit:

Det er med andre ord gode grunner til å glede seg til denne filmen kan oppleves i norske kinosaler denne sommeren!