Avviser at James Bond spilles inn på Sunnmøre

Daniel Craig er den siste skuespilleren i rekken som rolletolker den ikoniske agenten.
Filmselskapet True North sier at det ikke er «James Bond» som spilles inn i Sæbø på Sunnmøre, men en annen film av internasjonalt kaliber.

TV 2 meldte i helgen at innspillingen av en ny James Bond-film kunne være i gang på Sunnmøre og viste til at flere varebiler merket med Pinewood og Movie Maker hadde inntatt bygda Sæbø.

– Det spekuleres mye. Jeg kan avkrefte at det er James Bond-produksjonen som er på plass i Sæbø, sier linjeprodusent Per Henry Borch i True North til Dagbladet.

LES OGSÅ: Tester ut ny teknologi på Elton John-konsert.

At det pågår filminnspilling på stedet, er imidlertid på det rene. Hvilken film det dreier seg om, er det imidlertid ingen som vil opplyse om.

– Vi skjønner at folk er nysgjerrige og stolte over at det legges internasjonale innspillinger hit, men for at vi skal klare å lage film, kan vi ikke ha tilreisende på sett og foran kamera, sier Borch.

Foto:Berit Roald | NTB Scanpix
Scener til den nye James Bond-filmen «Bond 25» kan bli spilt inn ved Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal.

True North har ansvaret for å tilrettelegge for James Bond-innspillingen i Norge, men jobber også for andre prosjekter parallelt.

I mars og april ble det spilt inn scener til «Bond 25» i skogen i Nittedal i Akershus.

LES OGSÅ: Ekte slit fra Pattinson i ny skrekkfilm.

TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække sier til avisen at de bommet på hvilken film som skulle spilles inn på Sunnmøre.

Foto:Håkon Mosvold Larsen | NTB Scanpix
Ved Langvann i Nordmarka, på grensen mellom Oslo og Nittedal, ble det oppført et hus som trolig skulle benyttes i innspilling av James Bond-filmen.

(©NTB)