Brian May med overraskende «Bohemian Rhapsody»-avsløring

Queen-gitarist Brian May.
– Hvor fremgangsrik må en film bli før du tjener penger på den?

Filmen «Bohemian Rhapsody» har blitt en suksess og er per dags dato den musikkfilmen som har dratt inn mest penger noensinne. Men til tross for dette forteller Brian May at bandet Queen ikke har tjent noe som helst på filmen, ennå.

Det skriver NME.

LES OGSÅ: Rockefestival avslører Oslo-planene sine.

I et intervju med BBC Radio 2s «The Zoe Ball Breakfast Show» sier May følgende:

– Det var et langt arbeide av kjærlighet, det tok 12 år, tror jeg. Vi trodde dette skulle fungere bra til slutt og vi følte oss fornøyde med det, men vi innså ikke at det skulle gå så bra som dette. Det er helt utrolig, rundt om i verden har det blitt en «billion dollar movie».

– Jeg holdt på å le meg fillete her om dagen da det sto i avisen at vi ble rike på denne filmen. Om de bare visste. Vi hadde en økonom inne her om dagen og vi har fortsatt ikke tjent noe som helst på filmen. Er ikke det morsomt? Hvor fremgangsrik må en film bli før du tjener penger på den? Det finnes så mange mennesker som skal ha en del av kaken, det er det folk ikke innser, sier May videre i intervjuet med BBC.

Tidligere i år ble det rapportert om en mulig oppfølger til «Bohemian Rhapsody».

Rudi Dolezal som har regissert flere av bandet musikkvideoer, inkludert den til One Vision, uttalte at han forventet seg at bandets manager Jim Beach ville godkjenne planene.

LES OGSÅ: Guns N’ Roses saksøker bryggeri.

Filmen «Bohemian Rhapsody» hander om Queen og frontmannen Freddie Mercurys historie, fra deres tidlige år til den velkjente opptredenen på Live Aid i 1985. Rami Malek spilte hovedrollen i filmen, og den har vunnet flere priser, inkludert fire Oscar-statuetter og to Golden Globe-priser.

Foto:Alex Bailey | AP | NTB Scanpix
Rami Malek i rollen som Queen-vokalist Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody».