Forsvarte fan som ble latterliggjort etter å ha delt sin reaksjon på den nye «Star Wars»-traileren

Mark Hamill i rollen som Luke Skywalker i 2017-filmen «Star Wars: The Last Jedi».
Luke Skywalker fordriver ikke bare tiden med å bekjempe onde sither. Han kan også ta for seg nettroll om det trengs.

Når «Star Wars»-skuespiller Mark Hamill ikke er opptatt med å dele pappavitser med sine mange følgere i sosiale medier, kan han også fremvise oppriktig hjertevarme overfor sine fans.

Etter at superfan Eric Butts hadde delt en video med sin ektefølte reaksjon på den nye teaser-traileren til «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker» på YouTube fikk han raskt negativ oppmerksomhet blant nettrollene.

Overfor BBC forklarte Butts at han fikk mange «forferdelige» meldinger etter videopubliseringen.

LES OGSÅ: Tittelen på den kommende «Star Wars»-filmen er avslørt.

Mark Hamill tok tak i saken på Twitter og svarte først en person som tilsynelatende gjorde narr av Eric Butts ved å skrive: «Hvordan noen kan latterliggjøre en som er så engasjert og helt tydelig nyter det han ser, er helt uforståelig for meg».

Butts så meldingen og svarte Hamill, noe som i tur og orden førte til nok en melding fra skuespillerlegenden, som gestalter rollen som Luke Skywalker i filmserien.

Se hele utvekslingen nedenfor.

Teaser-traileren til den kommende niende episoden i «Star Wars»-sagaen ble sluppet under Star Wars Celebration i Chicago forrige helg.

Selveste «Star Wars»-skaper George Lucas gjestet i år hovedpanelet under arrangementet. Der vekket han mildt sagt oppsikt gjennom å avsløre hvem som er hans favorittkarakter i hele «Star Wars»-universet.

LES OGSÅ: Slik svarer Netflix på konkurransen fra Disney og Apple.

Se teaser-traileren til «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker» her: