Pausen er over for Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence fotografert under Oscar-utdelingen i 2018.
Skuespillerinnen har brukt det siste året på å bekjempe korrupsjon i USA.

I fjor annonserte Jennifer Lawrence til Entertainment Tonight at hun skulle ta en pause fra skuespiller-karrieren. Det neste året ble dedikert til organisasjonen Represent.Us som jobber for å engasjere ungdom til å ta grep mot korrupsjon i USA. Ifølge Variety er avbrekket over og Lawrence er bekreftet til et nytt filmprosjekt.

Den foreløpig navnløse filmen produseres av selskapet A24 som står bak filmsuksesser som «Lady Bird», «Moonlight» og «Hereditary».

LES OGSÅ: Pitt og Jolie ikke lenger gift.

Regissøren til prosjektet er debutant Lila Neugebauer. Selv om hun er fersk i filmverden har Neugebauer blitt et populært navn på teaterscenen. Hun hadde sin Broadway-debut i fjor med stykket «The Waverly Gallery» og har flere vellykkede oppsetninger under beltet.

Filmen skal premiere en gang i 2020.

Pausen inntraff rett før premieren på hennes forrige film, «Red Sparrow»(2018). Ifølge Rotten Tomatoes mottok filmen mye kritikk for å være en utdatert spionfilm som spiller for mye på kvinnekroppen. I dag ligger den på 46% på sidens «Tomatometer», andelen positive anmeldelser av en rekke anerkjente filmkritikere.

Lawrence vant en Oscar-statuett i 2013 for rollen i «Silver Linings Playbook» (2012) og ble sist nominert i 2016 for filmen «Joy» (2015).

Siden da har det vært laber respons til filmene hun har deltatt i. Både science fiction-filmen «Passengers» (2016) og skrekkfilmen «Mother!» (2017) lå lavt hos kritikerne, blant annet The Telegraph og Variety.

LES OGSÅ: Påskeanbefalinger til deg som ikke orker mer krim.

Lawrence kan fremdeles skimtes på skjermen før den tid. Hun returnerer til rollen som Mystique i den kommende «X-Men»-filmen «Dark Phoenix» som har premiere 7. juni.

Det siste tilskuddet til «X-Men»-universet startet produksjonen allerede i 2017, altså før Lawrence forlot scenen.

Foto:20th Century Fox
Plakaten til «X-Men»-filmen «Dark Phoenix» som har premiere 7. juni 2019.